Ege Postası
Geri

Durak patladı: Hodri meydan!

Karşıyaka Belediyesi Ekim ayı olağan birinci meclis toplantısı Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak başkanlığında gerçekleşti.Meclis toplantısına Durak’ın konuşmaları damgasını vurdu. Yaklaşan yerel seçimler öncesi Karşıyaka ekseninde adaylık süreci ile ilgili spekülasyonların ve dedikoduların arttığını belirten Durak, “Akın akın üzerimize gelirlerken küçük hesaplar peşinde koşmayalım.Bu yolda omuz omuza yürüyelim.Yerimizde gözü olanlar çamur atmasın yapacaklarını söylesin . Buradan hodri meydan diyorum” dedi.
Durak patladı: Hodri meydan!
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Ekim 2012 Pazartesi 19:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -Karşıyaka Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısına belediye Başkanı Cevat Durak damga vurdu. Başta CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin olmak üzere son günlerde bir çok ismin Karşıyaka Belediye Başkanlığı için adının geçmesi ve kendisine yönelik eleştiriler  ekseninde Başkan Durak önemli açıklamalar yaptı.

DURAK:HODRİ MEYDAN
8 yıldır başarı ile görev yaptığını belirten Durak, “ Bu süreçte belediyemiz denetlendi. Denetlendik söylemi az kalır didik didik incelendik. İncelenmeyen birimimiz kalmadı. Hepsinden alnımızın akıyla çıktık. Hiçbir suçlama ile karşılaşmadık. İş ve siyasi hayatımda kendimin, ailemin ve yol arkadaşlarımın yüzünü yere eğdirecek bir davranışta bulunmadım. Bu koltukta onurlu ve gururla hizmet aşkıyla görev yaptım” dedi. Hizmet üretirken siyasi kaygı taşıyanların sürekli hedefinde olduğunun altını çizen Durak, “ Karşıyaka İzmir’in sigortasıdır. Akın akın üzerimize gelirlerken küçük hesaplar peşinde koşmayalım. Bu yolda omuz omuza yürüyelim. Bütünün parçası olarak hizmetimizden taviz vermeyeceğiz. Bu yolda hizmet aşkıyla yananları geriye düşürmeyelim. Spekülasyon yaratan ve dedikodu yapanlar bu sözlerimi kulaklarından çıkarmasınlar. Yerimizde gözü olanlar çamur atmasın yapacaklarını söylesin . Buradan hodri meydan diyorum” dedi.
JAPONYA ÜZERİNDEN EXPO SALVOSU
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak 17-25 Eylül tarihleri arasında katıldığı Japonya Turizm Fuarı(JATA) ekseninde EXPO sürecine iştirak edenlere serzenişte bulunarak, “ 156 ülkenin katıldığı JATA’da İzmir’den Valilik ve Büyükşehir Belediyesi dahil olmak üzere kimse yoktu. Sadece Karşıyaka vardı. Özellikle EXPO sürecindeyiz ve İzmir’i anlatmamız lazım. Ancak orada bizim dışımızda kimse yoktu. Bu benim üzüntüm oldu” dedi.
AP’DEN DESTEK İSTEYECEK
Başkan Durak, ayrıca Avrupa Birliği’ne katılım öncesi kurumlara Katılım Öncesi Yardım Aracı (İPA) tarafından verilen destek fonları konusunda konuştu. Karşıyaka Belediye Başkanı olarak 8-11 Ekim tarihlerinde Brüksel’de toplantıya katılacağını ifade eden Durak, “Biz Türkiye’den CHP’li Kadıköy, Beşiktaş ve Karşıyaka belediyeleri olarak Avrupa Parlamentosu’na gidip derdimizi anlatacağız. Özellikle 2013-2020 arasında alınacak desteklerde adil davranılmasını istiyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası