Ege Postası
Geri

Karşıyaka Kent Konseyi harıl harıl

Türkiye’nin en aktif kent konseylerinden biri olan Karşıyaka Kent Konseyi’ne müjdeli haber Genel Kurul toplantısında geldi. Türkiye’de ilk kez bir Kent Konseyi’nin kendisine ait binası olacağını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan, “En şanslı Kent Konseyi Karşıyaka’da… Birkaç hafta içinde çalışmalarınızı kendi binanızda sürdüreceksiniz” dedi.
Karşıyaka Kent Konseyi harıl harıl
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Ekim 2012 Pazartesi 12:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR -Bünyesinde Çocuk, Gençlik, Kadın, Engelli ve Esnaf Meclisleri bulunan Karşıyaka Kent Konseyi’nin çalışma ofisleri ve toplantı salonunun da bulunacağı yeni hizmet binasının önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle açılacağı müjdesini veren Çalışkan, “yerel seçimin öne alınması belediyelerin yatırımlarını yetiştirememesi gibi bir sıkıntıya yol açabilir. Ancak, Karşıyaka’da bizim böyle bir endişemiz yok.  Biz, seçime hazırız” diye konuştu.
 Karşıyaka Kent Konseyi Başkanı Rıfat Özer de konuşmasında, bu güne kadar geçen sürede yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi vererek, “Kent konseyleri gönüllülerden oluşuyor. Karşıyaka’da hiçbir arkadaşımın bir çıkar beklentisi olmadı. Hep gönüllü hizmet verdik. Vermeye de devam edeceğiz.“ dedi.

 Daha sonra Kent Konseyi bünyesinde kurulan Kadın Meclisi ve Engelliler Meclisi geçen süre içinde yaptıkları çalışmaları anlattı.                                                                

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası