Ege Postası
Geri

Durak'tan dolu dolu Ankara mesaisi

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak Karşıyaka’nın geleceğini damga vuracak projeler ile ilgili Başkentte temaslarda bulundu.
Durak'tan dolu dolu Ankara mesaisi
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Aralık 2012 Perşembe 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 HABER SERVİSİ- Hafta başında İstanbul’a giden Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak roasını sürpriz bir şekilde Ankara’ya çevirerek Karşıyaka’yı ilgilendiren bir dizi görüşmelerde bulundu. Başkan Durak’ın başkent mesaisinde gündeminde ‘çöp krizi’, kentsel dönüşüm ve ilçeye yapılması düşünülen marina vardı. Ankara temaslarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığını ziyaret ederek başlayan Başkan Durak, Bostanlı’da bulunan yatık binalar ile ilgili özel yapı denetim şirketlerinden ‘oturulabilir’ raporu verilmesi sonrası yıkımları engellenen binalar ile ilgili yardım istedi. Başkanı Durak’ın Büyükşehir Belediyesi’ne planlarını gönderdiği Alaybey bölgesi için de çalışma yapılması için Çevre ve Şehircilik Bakan Erdoğan Bayraktar’dan talepte bulundu.Başkan Durak Ulaştırma Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım ve bakanlık yetkilileri ile görüşerek Bakanlık tarafından yapılan ÇED onayı verilen 550 yatlık marina alanının yeri konusunda yaşanan belirsizlik ekseninde detaylı bir bilgi aldı. Başkan Durak’ın son durağı CHP Genel Merkezi oldu. Durak’ın burada kentte gündeme oturan Yamanlar’a yapılması düşünülen katı atık bertaraf tesisi konusunda düşüncelerini anlattığı ve hazırladığı raporu teslim ettiği öğrenildi.

HAMSİ ŞÖLENİ İÇİN DAVETİYE
Ankara mesaisini değerlendiren Başkan Durak, “ Karşıyaka’da yapacağımız projelerimiz ile ilgili zaman kaybettik. Burada yapmayı düşündüğümüz planlar ile ilgili Ankara’da ilgili Bakanlıklar ile görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmelerin Karşıyaka’mız için çok yararlı görüşmeler oldu diye düşünüyorum. Ankara’da CHP Genel merkezini ziyaret ettim. Burada Karşıyaka’da yapılacak hamsi şöleni için genel merkez yöneticilerimize davetiye verdik”dedi.

ALAYBEY’E DÖNÜŞÜM BİLGİLENDİRME OFİSİ
Diğer taraftan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ın Alaybey’de yapılacak kentsel dönüşüm ile ilgili Karşıyakalılara bilgi vermek için yeni yıldan itibaren bilgi ofislerinin kurulması için kurmaylarına talimat verdiği ve kurulacak ofislerde bu bölgede yapılması düşünülen dönüşüm ile vatandaşların bildirileceğini öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası