Ege Postası
Geri

İzmir’den Batman’a sevgi eli uzandı

Başkan Tartan, yardımda sınır tanımıyor. Daha önce de olduğu gibi İzmir dışından ihtiyaç sahibi çocuklar için gelen yardım çağrılarına kısa sürede yanıt veren Tartan bu kez Batmanlı çocukların yüzünü güldürd
İzmir’den  Batman’a sevgi eli uzandı
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Aralık 2012 Perşembe 10:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİRKonak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın yardımseverliği İzmir sınırları aştı. Sadece İzmir’deki çocuklara değil, Türkiye’nin diğer illerinde yaşayan ve imkansızlıklar içinde eğitim gören çocuklara da kol kanat geren Başkan Tartan, yardım çağrılarına duyarsız kalmadı. Batman'ın Sason İlçesi’nde İstiklal Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Nazlı Aypak okulundaki ekonomik durumu kötü olan öğrenciler için spor malzemesi  talebinde bulundu. Yardım çağrısına kısa sürede cevap veren Başkan Tartan, öğrencilere, eşofman takımı,  spor ayakkabısı, futbol, voleybol ve hentbol topu ile havlu gönderdi. Bir teşekkür mektubuyla mutluluğunu ve sevincini paylaşan Beden Eğitimi Öğretmeni Nazlı Aypak duygularını şöyle dile getirdi:

“Gönderdiğiniz spor malzemeleri okulumuza ulaştı. Hem okulum, hem de şahsım adına size çok teşekkür ederim. Çocukların mutluluğunu size anlatamam. Her türlü araç–gereç, kıyafet, kitap gibi ihtiyaçlarımız da çok fazla, bu konuda da yardımlarınızı bekliyoruz. Ayrıca 10 Kasım’da gerçekleştirdiğiniz Atatürk portresi için de sizi kutlarım. Böyle başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.”

Türkiye’nin en batısından en doğusuna sevgi köprüsü kurduklarını ifade eden Başkan Tartan, Van depremi zamanında da ilk yardımı yapan belediye olduklarını ve başka illere de pek çok kez sevgi eli uzattıklarını hatırlatarak, “Türkiye’nin neresinde yaşarsa yaşasın, dili, dini, ırkı ne olursa olsun bütün çocuklar bizim çocuklarımız. Nerede olursa olsun ihtiyaç sahibi yavrularımız için elimizi uzatırız. Her şeyden önce bir yerel yönetici olarak değil; bir baba, bir vatandaş olarak bu sorumluluğu hissediyorum. Onların mutluluğu, sevinci benim mutluluğum, sevincim” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası