Ege Postası
Geri

Gece alışverişine hazır mısınız'

Konak Belediyesi ve İzmir Ticaret Odası'nın desteklediği, Dora Dergisi önderliğinde bu yıl 3. kez ‘Gece Alışverişi’ düzenleniyor. Night Out Shoping 2012 adıyla gerçekleştirilecek olan etkinlik 14 Aralık Cuma akşamı Alsancak'ta yapılacak.
Gece alışverişine hazır mısınız'
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Aralık 2012 Perşembe 10:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Birçok firma ve markanın katılımıyla gerçekleştirilecek olan organizasyonda İzmirliler gecenin geç saatlerine kadar indirimli ve sürprizlerle dolu alışveriş yapmanın keyfini yaşayacak.

Alsancak sokaklarında alışveriş yapan İzmirliler için ünlü modacı Ertan Kayıtken ve koreograf Akif Örük 2012-2013 kış sezonu tanıtımının yapılacağı mini bir defile hazırladı. Özge Ulusoy, Didem Soydan gibi ünlü mankenlerin de aralarında bulunduğu güzeller, Kayıtken'in özenle hazırladığı koleksiyonunu podyuma taşıyacak.

İzmir ekonomisini canlandırmak ve yılbaşı öncesi hareketlilik kazandırma amacının yanı sıra sosyal bir amacı da olan organizasyonda 400 çocuğun da dilekleri yerine getirilecek ve ihtiyaçları karşılanacak.  

Yapılan basın açıklamasında organizasyonun sadece ekonomik olarak nitelendirilmemesi gerektiğini belirten Ağaca, “Bu yılki sosyal temamız 'Bir Dilek Tuttum' başlığı altında gerçekleştiriliyor. Bu sayede Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Merkezi'nde tedavi gören çocuklarımıza destek amaçlı hediye paketleri hazırlandı" diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası