Ege Postası
Geri

Düziçililer DÜGİAD'ın iftarında buluştu

Düziçi Girişimci İş Adamları Derneği’nin (DÜGİAD), geleneksel hale getirdiği iftar programı her kesimden insanı bir araya getirdi. Düziçi Katrevan Restoran’da verilen iftara Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök, MHP Osmaniye Milletvekili...
Düziçililer DÜGİAD'ın iftarında buluştu
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 09:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Düziçi Girişimci İş Adamları Derneği’nin (DÜGİAD), geleneksel hale getirdiği iftar programı her kesimden insanı bir araya getirdi.

Düziçi Katrevan Restoran’da verilen iftara Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, AK Parti eski Osmaniye Milletvekili Mehmet Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Taman, CHP İlçe Başkan Vekili Ünal Köksal, MHP İlçe Başkanı Muhammet Kaya, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

DÜGİAD Genel Sekreteri Zafer Yılmaz, davetlerine icabet eden konuklarına teşekkür etti.

Kaymakam Nevzat Şengök, 6 yıllık görev süresinde Düziçi’nde dostluk, kardeşlik, sevgi, hoşgörü ve daha nice güzel hasletler gördüğünü söyledi. Bu günde böyle güzide bir topluluğu, siyasi parti temsilcilerini aynı çatı altında buluşturan dernek yöneticilerine teşekkür eden Şengök, “Düziçi için önemli bir sivil toplum pozisyonunda; bununla birlikte bu güzel topluluğun oluşmasında Düziçi insanın hoşgörüsünü bir arada yaşama birliğini görüyorum. İnşallah bu birliktelik devam eder.” dedi.

MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ise "Mübarek Ramazan ayında birlikte iftar açtığımız için çok mutluyum. Cenab-ı Allah bu iftar vesilesiyle oruçlarımız kabul etsin. Ramazan vesilesiyle Kuran-ı Kerim üzerinde daha fazla düşünmemiz gerekir.” diye konuştu.


.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası