Ege Postası
Geri

Edremit semaları, Mysia Uluslararası Havacılık Festivali'yle renklenecek

Edremit Körfezi'nde düzenlenecek Mysia Uluslararası Havacılık Festivali, için geri sayım başladı. Edremit Körfezi’nde gerçekleşen en özel etkinliklerden biri olan Mysia Havacılık Festivali 5-6-7 Temmuz tarihlerinde Balıkesir’in Edremit...
Edremit semaları, Mysia Uluslararası Havacılık Festivali'yle renklenecek
Haberler / Genel
27 Haziran 2013 Perşembe 10:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Edremit Körfezi'nde düzenlenecek Mysia Uluslararası Havacılık Festivali, için geri sayım başladı.

Edremit Körfezi’nde gerçekleşen en özel etkinliklerden biri olan Mysia Havacılık Festivali 5-6-7 Temmuz tarihlerinde Balıkesir’in Edremit ilçesinde gerçekleştirilecek. "Mysia 2013 Uluslararası Havacılık Festivali" 5-6-7 Temmuz tarihlerinde Edremit Körfezi’nde gerçekleştirilecek. 2012 yılında ilki yapılan Mysia Uluslararası Havacılık Festivali, bölge halkının yanı sıra turistlerin de büyük ilgisini çekmişti. Geçen yıl yurt dışından 22, yurt içinden 30'a yakın misafir uçağın geldiği festivalde 280 öğrenciye de havacılık deneyimi kazandırıldı.

Geleneksel hale gelen Havacılık Festivali Körfez Sportif Havacılık Kulübümüz tarafından düzenlenmeye devam ediyor. Mysia 2013 Uluslararası Havacılık Festivali ile birlikte Türkiye’de ilk kez 'Gece akrobasisi' yapılmış olacak. Avrupa’nın birçok ülkesinden, özel olarak bu gösteriyi izlemek için meraklı çok sayıda turistin geleceği bu gösteri, İngiltere’den bölgemize uçacak SWIP TEAM isimli, iki uçaklık 'gece akrobasi timi' tarafından pyro show gerçekleştirilecek. Festivalin en önemli aktivitelerinden biri de, ülkemizin gözbebeği akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk tarafından, Mor Menekşe isimli uçağı ile yapacağı müthiş hava akrobasisi olacak. Ayrıca THK ekipleri rengarenk paraşütleriyle göklerimizi şenlendirecek, paramotor ve microlight gösterileri sunacaklar.

Festivalde ülkemizin önde gelen uçuş okulları tanıtım ve gösteri uçuşları yapacak, değişik bölgelerden gelecek havacılık kulüplerine ait uçuş ekipleri göklerimizi süsleyecek. Bölgemiz okullarından seçilecek başarılı öğrencilerle ödül uçuşları ve bu yıldan itibaren bağışçılarımıza özel “halk uçuşları” gerçekleştirilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası