Ege Postası
Geri

Elazığ FEM 4 Türkiye şampiyonu çıkardı

SBS sonuçlarına göre Elazığ FEM Dersanesi'nde eğitim gören 4 öğrenci 700 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Okul yerleştirme puanı (OYP) ile Mehmet Selim Mertoğlu Türkiye 8.'si Elazığ 1.'si olurken, FEM Dersanesi Elazığ'da ilk 10'da...
Elazığ FEM 4 Türkiye şampiyonu çıkardı
Haberler / Genel
13 Temmuz 2013 Cumartesi 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SBS sonuçlarına göre Elazığ FEM Dersanesi'nde eğitim gören 4 öğrenci 700 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Okul yerleştirme puanı (OYP) ile Mehmet Selim Mertoğlu Türkiye 8.'si Elazığ 1.'si olurken, FEM Dersanesi Elazığ'da ilk 10'da 7 öğrenci, ilk 100'e ise 61 öğrenci yerleştirmeyi başardı.

Elazığ Merkez Anafen Şube Müdürü Necmettin Şeker, yaptığı açıklamada Elazığ FEM Anafen şubeleri olarak başarılarının her geçen yıl arttığını kaydetti. Şeker, "Bu yıl ki SBS'de başarılarımıza bir yenisini ekledik. Bu başarılarında emeği geçen bütün öğretmen, idareci ve velilere teşekkür ederim. Öğrencilerimize bundan sonra ki hayatta başarılar diliyorum" dedi.

499,51 OYP ile Elazığ 1.'si Türkiye 8.'si olan Mehmet Selim Mertoğlu ise başarısını 3 yıldır devam ettirdiği istikrarlı çalışmasına borçlu olduğunu söyledi.





YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası