Ege Postası
Geri

Emekli-Sen'den kutulu gönderme

Üniversiteli gençler için bir süre önce düzenledikleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında kitap toplamaya başlayan DİSK Emekli-Sen Konak Şubesi, gerçekleştirilen etkinlik ile sendikada toplanan kitapları üniversite öğrencilerine teslim etti. Emekli-Sen Konak Şube Başkanı İbrahim Yılmaz, “AKP iktidarının kutularından para çıkarken, emeklilerin kutularından kitap çıktı” diyerek gençliğe ve eğitime sahip çıktıklarını belirtti ve 17 Aralık operasyonlarına göndermede bulundu.
Emekli-Sen'den kutulu gönderme
Haberler / İzmir
4 Ocak 2014 Cumartesi 13:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Kitaba ihtiyacı olan öğrenciler Emekli-Sen’in kapısını çaldı. Altı aylık süreçte sendikada toplanan toplam 130 kitap bugün düzenlenen etkinlik kapsamında üniversite öğrencilerine teslim edildi. Ege Üniversitesi Makine Resim ve konstrüksiyon bölümü 2. Sınıf öğrencisi Vahap Yılmaz, “Kütüphanemiz boş duruyordu. Altındağ’da üniversiteye hazırlanan arkadaşlarımız için bu kitaplar çok yararlı olacak. Arkadaşlarımız, kardeşlerimizi, farklı yerde görmek istiyoruz. Okuyan nesil, bilinçli nesil olur. Bizlerde okuyarak, kendimizi geliştireceğiz” dedi.

“KİTAP BİLİNCİNİ ARTTIRACAĞIZ”

Afyon Kocatepe Üniversitesi Muhasebe Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Murat Aktop ise gericiliği yok etmek için okumanın şart olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu, “Kültür Merkezine arkadaşlarımız çok gelip, gidiyor. Şimdi buradan bağışlanan kitapları arkadaşlarımıza vereceğiz. Okuyan bireyler vatanına, toprağına faydalı olur. Arkadaşlarımız ve dostlarımızın kitap bilincini arttıracağız.”



“DOLAR DEĞİL, KİTAP BİRİKTİRDİK”


Kitap bağışlama kampanyasını 1 aydır yürüttüğünü söyleyen DİSK Emekli-Sen Konak Şube Başkanı İbrahim Yılmaz, “Kitap seven dostlarımız, bizlere hikaye, roman, ders kitaplarını getirdi. AKP iktidarı yeşil yeşil dolarları toplarken biz kitap biriktirdik. Kutumuzdan dolar değil, kitap çıktı. Aydın, çağdaş yurttaşlar yetiştirmek için gençlerimize kitapları armağan ediyoruz. Kutudan çıkanları genç, yaşlı herkes gördü. Evlerinden para sayma makineleri, ayakkabı kutularından milyon dolarlar çıkıyor. Asgari ücrete 2 kuruş zam yaparak, bizlerle dalga geçiyorlar. Gelin bizlerde 30 Mart’ta halkımızla dalga geçen, kutularından milyonlar çıkanlarla dalga geçelim. 30 Mart’ta hesap soralım” diyerek hükümeti eleştirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası