Ege Postası
Geri

Emeklilerden Bayraklı siyasetine çıkarma

DİSK’e bağlı sendikalardan Emekli-Sen yerel seçim yarışına dolu dizgin hazırlanmaya devam ediyor. Alınan karar doğrultusunda ilçelerde belediye meclislerine aday adayı olma kararı alan sendikada ilk adım Konak Şube Başkanı İbrahim Yılmaz’dan geldi. Düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığı dosyasını CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer’e teslim eden Yılmaz, yerel siyasette söz sahibi olarak AK Parti’ye karşı mücadele edeceklerini vurguladı.
Emeklilerden Bayraklı siyasetine çıkarma
Haberler / Yerel Politika
15 Ağustos 2013 Perşembe 17:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- CHP Bayraklı İlçe Örgütü’nde yapılan basın toplantısına İlçe Başkanı Levent Ölçer ve Konak Şube Başkanı İbrahim Yılmaz’ın yanı sıra, CHP Bayraklı Grup Başkanvekili Remzi Palabıyık, EMEKLİ-SEN Gaziemir Şube Başkanı Tahir Türkbay ve sendikanın yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda emekli katılım gösterdi.

 “EMEKLİLER BAYRAKLI’DA CHP’YE SEÇİM KAZANDIRACAK”


Emeklilerin sendika olarak CHP’ye yaptıkları katkıya vurgu yapan Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, “Ben kendisini bayraklı ilçe olduktan sonra daha çok tanıma fırsatı buldum. Bornova’da uzun yıllar siyaset yaptı. O dönemlerden de tanıyorduk tabi ama son 4-5 yıl içinde ilişkilerimizi daha iyi bir noktaya taşıdık. İlçe kongrelerinde birlikte olduk, seçimlerde omuz omuza mücadele ettik. Kendisinin partimize olan katkısını çok yakından tanıyorum. Çalışmalarını takip ediyorum. Bir sivil toplum örgütün yapması gereken, toplumda heyecan yaratan, ilgi uyandıran, toplumun sorunlarına karşı çok kararlı bir şekilde çözümü için üretim yapan, çözüm sunan, çalışma yapısı içinde olduğunu görüyorum. Kendisine başarılar diliyorum’’ dedi ve ‘’Elbette birçok parti üyemiz demokratik yarış içine girecekler. Hepsine başarılar diliyorum. 2014’te Bayraklı’da seçimi kazanmamız için çok önemli kişilerden biri olacaktır İbrahim Yılmaz, ben buna yürekten inanıyorum ve hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

EMEKLİLERDEN BAYRAKLI’YA TEŞEKKÜR

DİSK’e bağlı EMEKLİ-SEN Konak Şube Başkanı İbrahim Yılmaz dosyasını teslim etmeden önce yaptığı basın açıklamasında, göreve talip olurken hem Bayraklı’ya hem de İzmir’deki emekli dostlarına hizmet amacıyla yola çıktığını kaydederek, “CHP’ye ve emeklilere destek olmak için elimizi taşın altına soktuk. AK Parti’den kurtulmak için biz de mücadele ediyoruz. Emeklilere gösterdiği saygı için CHP’ye ve ilçe yönetimine ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

“BAYRAKLI İÇİN GÖREVE TALİBİM”

Konak Şube Başkanı Yılmaz, “Bayraklı’da yaşayan halkımıza, emekçilere, emeklilere daha rahat ulaşmak, emekçilerin ve emeklilerin sorunlarını etkin şekilde gündeme taşıyarak çözüm üretmek amacı ile aday adayıyım. Sorunlarımızı belediye meclislerinde gündeme getirerek, ülkemiz için, Bayraklı için hizmet etmek, emeklilerin ve tüm yurttaşların haklarını savunmak amacı ile aday adayıyım. Ulusal anlamda sesimiz her ne kadar kısılmak istense de, taleplerimiz dikkate alınmasa da yerel siyasette etkin şekilde sorunlarımızı gündeme taşıyarak, çözüme katkı sağlamak amacı ile aday adayıyım” diye konuştu.

“YERELDE EMEKLİNİNİN SESİ OLACAĞIZ”

Yılmaz sözlerinin sonunda yerel bazda yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm için belirledikleri yol haritalarını da açıklayarak, “Biz emekliler için yerel çapta daha fazla hizmet üretilmesi ve sorunlarımıza daha çok kulak verilmesi gerekiyor. Ben de bu görevi yerine getirmek, bu açığı kapatmak ve genelde de tüm yurttaşlarımızın sesi olmak için aday adayıyım. Yıllardır bizlerle birlikte mücadele eden halkımızın, emekçilerin ve emekli dostlarımızın desteği ile birlikte bu yarışı kazanacağını düşünüyorum. Aday adaylığı bizler için bir görevdir. Emekli kardeşlerimizin bizler için yüklediği bir misyondur. Emeklilerin yerelde temsil hakkı için aday adayıyım. Halkımızın yerel yönetimde söz sahibi olmasını istiyoruz ve hep beraber bu hedefe ulaşacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası