Ege Postası
Geri

CHP’li Elmas: Tecrübe ve birikimimle başkanlık görevine talibim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar Belediyesi Başkan aday adayı Fahri Elmas, aday adaylığı çalışmaları kapsamında Yunus Emre, Günaltay, Peker ve İhsan Alyanak mahallelerinde vatandaşlarla, esnafla, demokratik kitle ve meslek örgüt temsilcileri ile muhtarlarla bir araya gelip, fikir alışverişinde bulunup, sorunları dinledi.
CHP’li Elmas: Tecrübe ve birikimimle başkanlık görevine talibim
Haberler / Yerel Politika
15 Ağustos 2013 Perşembe 09:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Yeni Bir Kadro ve Yeni Bir Heyecanla Karabağlar Halkına Hizmet Edeceğiz

Ziyaretleri esnasında Karabağlar Belediye Başkan aday adaylığı konusunda yürüttüğü çalışmalar ile göreve seçilmesiyle gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler veren Elmas, 'Karabağlar halkı hizmetin en iyisine layıktır. Ben ve yol arkadaşlarım tecrübe ve birikimlerimizle bu göreve hazırız' dedi. Elmas, açıklamasında şunları kaydetti:

Karabağlar benim ve yol arkadaşlarım için büyük bir sevdadır. Biz bu ilçede çocukluğumuzu, gençliğimizi yaşadık. Umutlarımızda hep Karabağlar halkının mutlu olması var. Karabağlar ilçesinin sokaklarını karış karış bildiğimiz gibi, ilçemizde yaşayan halkımızın isteklerini de, sorunlarını da, beklentilerini de, çözüm yollarını da çok iyi biliyoruz. Yeni bir kadroyla, yeni bir heyecanla, yeni bir şevkle ve Karabağlar’a daha güzel hizmetler yaratma idealiyle bu yola çıktık. Genel merkezimizin, parti organlarımızın, halkımızın onay ve desteğiyle bilgi, birikimimizi Karabağlar halkına, Karabağlar ilçesine ve İzmir’e hizmet etmek için kullanmak istiyoruz.’

Bölümlere Ayrışmalara İzin Vermeyeceğiz

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimde bir oyun bile çok önemli olduğuna işaret eden CHP’li Fahri Elmas, ‘Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçmektedir. Bu seçimde CHP lehine gelecek her bir oyun büyük önemi vardır. Bu nedenle seçimlerin sonuçlarında isimlerden çok daha önemli olan CHP’nin başarısıdır. Bu seçim AKP karanlığına karşı verilecek cevabın seçimidir. Hiç kimsenin, hiçbir aday adayının kendisini partimizden önce görmeye hakkı yoktur. Ayrıca hiçbir aday adayının aday gösterilmediğinde kenarı çekilip destek vermemezlik gibi bir hakkı da yoktur. Hele hele bölümlere, ayrışmalara izin verme gibi bir lüksümüz de yoktur . Hepimiz; aday gösterilen, gösterilmeyen, herkes ama herkes öncelikle partimizi önce yerelde sonra genelde iktidara taşımak için, omuz omuza gece gündüz demeden çalışmalıdır. Ben ve yol arkadaşlarıma görev verilmesi durumunda en iyisini yapacağımıza ve Karabağlar'da geçmişte CHP’ye oy vermeyen vatandaşlarımızın da oyunu ve desteğini alarak CHP’nin altı okunu açık ara farkla Karabağlar Belediyesinin gönderine yeniden dikeceğimize inanıyoruz. Sonrasında da CHP’yi iktidar, Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nu, Başbakan yapmak için ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle çalışacağız. Biz bu ideallerimizle adayız’ görüşlerini dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası