Ege Postası
Geri

Emirates Cup'ta ilk maçlar yarın oynanıyor

Avrupa'nın devleriyle Galatasaray'ın yeni sezon öncesi en ciddi hazırlık sınavı Emirates Cup, yarın oynanacak maçlarla başlıyor. Turnuvanın ilk gününde yarın Galatasaray – Porto ve Arsenal – Napoli karşı karşıya gelecek.Spor Toto...
Emirates Cup'ta ilk maçlar yarın oynanıyor
Haberler / Spor
2 Ağustos 2013 Cuma 18:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Avrupa'nın devleriyle Galatasaray'ın yeni sezon öncesi en ciddi hazırlık sınavı Emirates Cup, yarın oynanacak maçlarla başlıyor. Turnuvanın ilk gününde yarın Galatasaray – Porto ve Arsenal – Napoli karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Spor Lig 2012 -2013 sezonu şampiyonu Galatasaray'ın Süper Kupa finali ve yeni sezon öncesinde çıkacağı en ciddi sınav olan Emirates Cup Lig TV’den canlı yayınlanacak.

2007 yılından bu yana İngiliz devi Arsenal’in ev sahipliğinde Emirates Stadı'nda düzenlenen ve dünyanın en ünlü kulüplerini ağırlayan Emirates Cup bu yıl 3-4 Ağustos tarihlerinde Londra'da düzenlenecek.

Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak turnuvaya ev sahibi Arsenal'in yanı sıra Galatasaray, Porto ve Napoli'nin yer aldığı turnuva takımların ve oyuncuların sezon öncesi son durumlarını görmek açısından önemli bir fırsat olarak gösteriliyor.

Emirates Cup'ta oynanacak maçların programı ise şu şekilde:

Yarın
16.00 Galatasaray – Porto
18.20 Arsenal – Napoli

4 Ağustos
16.00 Napoli – Porto
18.20 Arsenal - Galatasaray

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası