Ege Postası
Geri

İki adliye memuru arkadaş, pedal çevirerek tarihi ören yerlerini geziyor

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde çalışan bisiklet tutkunu 2 arkadaş pedal çevirerek Antalya'nın tarihi ören yerleri, doğal güzellikleri hayran kaldıkları şelale ve hayran kaldıkları barajlarını geziyor. Çağlayan Adliyesi'nde görevli...
İki adliye memuru arkadaş, pedal çevirerek tarihi ören yerlerini geziyor
Haberler / Spor
2 Ağustos 2013 Cuma 18:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde çalışan bisiklet tutkunu 2 arkadaş pedal çevirerek Antalya'nın tarihi ören yerleri, doğal güzellikleri hayran kaldıkları şelale ve hayran kaldıkları barajlarını geziyor.

Çağlayan Adliyesi'nde görevli memur olarak çalışan bisiklet tutkunu Ali Gül ile İbrahim Kaya, Antalya'nın tarihi ören yerleri, barajları ve şelalelerini pedal çevirerek yerinde görüyor. Bisiklet tutkunu 2 arkadaş bir hafta süresince Antalya'nın Alanya, Manavgat, Serik, Gazipaşa, Gündoğmuş, Akseki, İbradı Kemer, Kumluca ve Korkuteli ilçelerinde pedal çevirecekler.

3 yıldır tatillerini pedal çevirerek ve gezi yaptıkları alana çadır kurarak yaptıklarını belirten Ali Gül ile İbrahim Kaya, 7 günlük tur sonrası gezdikleri mekanların fotoğraflarından seçme yaparak sergi açacaklarını söylüyor. Üç yıldır tatillerini bisiklet çevirerek ve çadır kurarak yaptıklarını belirten Ali Gül, geçen yıl ağırlıklı olarak batı Antalya bölgesini gezdiklerini bu sene doğu bölgesi ağırlıklı olacağını kaydetti. Gül, şöyle konuştu:

"Tatilimizi pedal çevirerek yapıyoruz. 13 yıldır bütün işlerimi bisikletle yapıyorum. Arkadaşım İbrahim'le birlikte bir hafta içinde Termessos, Selge, Olimpos, Seleukeia, Side Antik Kent, Apollon Tapınağı, Devlet Agorası, Aspendos Antik Tiyatro, Side Antik Tiyatro, Alanya Kalesi, Dim Çayı ile Düden, Kurşunlu, Manavgat Şelalesi, Uçansu Şelalesi, Su Uçtu Şelalesi Ormana tarihi düğmeli evler ve Altınbeşik Mağarası'nı ziyaret edeceğiz. Otelde kalmıyoruz. Bisikletle gittiğimiz yerlerde güvenli bulduğumuz alanda çadır kuruyoruz."

15 yıldır bisiklet kullandığını belirten İbrahim Kaya, İstanbul'da yakın ve uzak mesafedeki bütün işlerini bisiklet sürerek yaptığını söyledi. Bisikletle pedal çevirerek tarihi ören yerleri ve doğal güzellikleri görmekten keyif aldığını belirten Kaya, Antalya'da pedal çevirerek tatil yapmaktan mutlu olduklarını kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası