Ege Postası
Geri

Emniyet'in 'Tanık Koruma Kapasitelerinin Güçlendirilmesi Projesi' başladı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün "Tanık Koruma Kapasitelerinin Güçlendirilmesi Projesi" başladı. 'Tanık Koruma Kapasitelerinin Güçlendirilmesi' başlıklı Avrupa Birliği (AB) eşleştirme projesinin açılış töreni, Emniyet Genel Müdürlüğü...
Emniyet'in 'Tanık Koruma Kapasitelerinin Güçlendirilmesi Projesi' başladı
Haberler / Güncel
2 Ekim 2013 Çarşamba 17:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Emniyet Genel Müdürlüğü'nün "Tanık Koruma Kapasitelerinin Güçlendirilmesi Projesi" başladı. 'Tanık Koruma Kapasitelerinin Güçlendirilmesi' başlıklı Avrupa Birliği (AB) eşleştirme projesinin açılış töreni, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Dikmen Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi.

Törene, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Bahrettin Demirer, Avrupa Birliği Türkiye delegasyonundan Müsteşar Erwan Marteil, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları, Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçiliği Hukuk ve Konsolosluk Bölümü Başkanı Stefan Delfs, proje ortağı Alman Uluslararası Hukuk İşbirliği Vakfı (IRZ) ile Adalet Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı üst düzey temsilcileri katıldılar.

2015 yılı Şubat ayında tamamlanması öngörülen proje, "Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığının kurumsal kapasitesinin güçlendirilmesi, Tanık koruma sistemi üzerine eğitim, Kurumlararası ve uluslararası işbirliği" olmak üzere üç bileşenden oluşuyor.

Proje faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi ile 2008 yılından itibaren başarılı bir şekilde yürütülen tanık koruma uygulamalarının daha üst seviyelere taşınması ve ulusal-uluslararası işbirliğinin en üst düzeyde sağlanması hedefleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası