Ege Postası
Geri

Başbakan Erdoğan, Kızılay'a kurban bağışında bulundu

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kızılay’a 7 hisse kurban bağışında bulunduğunu söyledi.Türk Kızılayı Başkanı ve beraberindeki heyeti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Beşiktaş’taki...
Başbakan Erdoğan, Kızılay'a kurban bağışında bulundu
Haberler / Güncel
2 Ekim 2013 Çarşamba 17:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kızılay’a 7 hisse kurban bağışında bulunduğunu söyledi.

Türk Kızılayı Başkanı ve beraberindeki heyeti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Beşiktaş’taki çalışma ofisinde kabul etti. Görüşme sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Akar, “Başbakan ile Kızılay’ın meseleleri, Türkiye’deki afet, kan ve yurt dışı operasyonlarıyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Bu arada yaklaşmakta olan Kurban Bayramımız ile alakalı da kendisinden kurban vekaletini Türk Kızılayı’na vermesini arz ettik. Kendisi de kabul etti. Toplam 7 hisse kurban bağışını Türk Kızılayı’na yurtiçi ve dışında kesilmek üzere verdi. Bu durumdan dolayı ve Kızılay’a duyduğu güvenden dolayı Başbakanımıza teşekkürlerimi arz ederim.” ifadelerini kullandı.

Yurtiçi ve yurtdışı kurban bağış fiyatlarından bahseden Akar, “Türk Kızılayı olarak yurt içi ve yurt dışında kurban kesimi gerçekleştiriyoruz. Sizleri de Türk Kızılayı’nın vekaletle kurban kampanyasına katılmayı davet ediyorum. Bedeller, yurtiçi fiyatlarımız 575 TL, yurtdışı bir hisse 3 yüz TL. Yurtdışında kurban fiyatları daha ucuz.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası