Ege Postası
Geri

Uşak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi kaynaşma etkinliği düzenledi

Uşak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, yeni akademik yıl dolayısıyla tanışma ve kaynaşma etkinliği düzenlendi. Mustafa Kemal Paşa Amfisi’ndeki etkinliğe Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Rektör...
Uşak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi kaynaşma etkinliği düzenledi
Haberler / Güncel
2 Ekim 2013 Çarşamba 17:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uşak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, yeni akademik yıl dolayısıyla tanışma ve kaynaşma etkinliği düzenlendi. Mustafa Kemal Paşa Amfisi’ndeki etkinliğe Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tosun, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Soykan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Rektör Çelik, burada yaptığı konuşmada yeni kaydolan öğrencilerle tanışma ve kaynaşma fırsatı veren etkinliğin önemine dikkat çekerek, başta Dekan Tosun olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Öğrencilerin başlarının tacı olduğunu söyleyen Çelik, "Hummalı bir çalışma dönemi geçirdik. Bir önceki yıldan daha iyiyiz. Öğrencilerimizin hem fiziki hem de eğitim öğretim imkanlarını geliştiriyoruz. Hocalarımızın, idari kadromuzun ve öğrencilerimizin birarada, interaktif bir iletişim içinde olmalarını istiyoruz. Gençlerimizin dinamik yapıları ve bizim deneyimlerimiz birleşince daha ileri gidebiliriz. Uşak Üniversitesi olarak özerk, özgün ve özgür bir üniversite olduğumuzu söylüyoruz ama bu, rastgelelik anlamına gelmiyor. Sınırsız özgürlük diyoruz ancak karşımızdakine zarar vermediğimiz bir özgürlükten, medeni bir özgürlükten söz ediyoruz. Öğrencilerimizin sağduyusuna güveniyoruz. Mühendislik Fakültesi’ne hoş geldiniz. 2013-2014 akademik yılı, Mühendislik Fakültesi’ne hayırlı olsun." dedi.

Prof. Dr. Tosun ise yeni akademik yıla beş faal bölümle başladıklarını ifade ederek, ek kontenjanla Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği'ne öğrenci alınacağını kaydetti. İnsani değerleri yüksek, canlı, yaşamı seven, etrafını aydınlatan ve hizmet etmeyi benimsemiş genç mühendisleri topluma kazandırmak istediklerinin altını çizen Dekan Hasan Tosun, “Fakülte olarak imkanlarımızı hem öğretim hem de bilimsel amaçlı kullanmaktayız. Üniversitemiz, akademik ve bilimsel alanda ülkemizin gelişmiş üniversitelerindeki imkanlara sahiptir. Amacımız daha organize, daha sağlıklı, daha kaliteli ve yüksek performanslı faaliyetler yapmaktır. Başarılı sonuçlara ulaşma amacındayız. Burada elbette asıl öğe öğrencilerimizdir. Onları sadece mühendis olarak değil, insani değerleri yüksek, entelektüel kişiler olarak mezun etmek istiyoruz. Hepinize başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Daha sonra Mühendislik Fakültesi'ni ilk üç sırada kazanan öğrencilere hediye verildi. Etkinlik, kokteylin ardından düzenlenen oryantasyon programıyla sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası