Ege Postası
Geri

İş Kurumu'ndaki taciz olayında 1 tutuklama, 1 adli kontrol cezası

Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü'ndeki cinsel taciz ve mobbing (psilojik taciz) olayında iki memur ceza aldı. Savcılık tarafından başlatılan soruşturma sonucunda mahkemeye sevk edilen M.K. tutuklanırken, C.K.’ye adli kontrol...
İş Kurumu'ndaki taciz olayında 1 tutuklama, 1 adli kontrol cezası
Haberler / Güncel
2 Ekim 2013 Çarşamba 16:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü'ndeki cinsel taciz ve mobbing (psilojik taciz) olayında iki memur ceza aldı. Savcılık tarafından başlatılan soruşturma sonucunda mahkemeye sevk edilen M.K. tutuklanırken, C.K.’ye adli kontrol cezası verildi. Kurum müdürü E.Ü. hakkında ise savcılık soruşturması sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde İş Kurumu çalışanlarının mobbing ve sözlü tacizin bir yıldan beri sürdüğünü belirtmesi üzerine Afyonkarahisar Valiliği tarafından ilgili personelin ifadeleri sonucunda C.K. ve M.K. açığa alınmıştı. Personelin ifadelerinin ardından dosya Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi. Cinsel taciz, cinsel saldırı ve görevi kötüye kullanma suçlarından hazırlanan iddianamenin ardından mahkemeye sevk edilen memurlardan M.K. tutuklanırken, C.K.’ye adli kontrol cezası verildi. Müdür E.Ü. hakkında ise savcılık soruşturması devam ediyor.

Kurum çalışanları verdikleri ifadelerde, müdür ve iki personel tarafından sürekli psikolojik baskıya maruz kaldıklarını, işten soğutulduklarını belirtirken, bayanlar da cinsel tacize maruz kaldıklarını iddia etmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası