Ege Postası
Geri

En hızlı postacı Torbalı'da seçildi

45.Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması’nın Türkiye Finali Torbalı’da gerçekleştirildi. Torbalı'da nefes nefese mücadele
En hızlı postacı Torbalı'da seçildi
Haberler / İzmir
1 Haziran 2016 Çarşamba 17:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

PTT Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği ve Torbalı Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı yarışmada Türkiye’nin her ilinden 66 erkek ve 36 bayan yarışmacı dereceye girebilmek için ter döktü.

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Torbalı Kaymakamı Aydın Memük ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez yarışma öncesi birer konuşma yaptılar.  Oldukça sıcak bir havada gerçekleşen yarışmaları çok sayıda vatandaş takip etti. Erkek sporcular 10 kilometrelik bir parkurda mücadele ederken bayan sporcular 5 kilometre yürüdü.

Erkeklerde ilk 10, bayanlarda ise ilk 6’ya giren sporcular Ankara’da kampa alınacaklar. Kamp sonunda belirlenecek olan 5 erkek ve 3 bayan sporcu 45.Balkan Ülkeleri Yürüyüş Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecekler.

BAŞKAN GÖRMEZ: HER ORGANİZASYONU BAŞARABİLİRİZ

Yarışma başlamadan önce alanda bulunanlara hitaben bir konuşma yapan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, böylesi değerli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyduklarını ifade etti.

Torbalı’nın tarım, sanayi ve turizm potansiyeliyle dikkatleri üzerine çeken bir ilçe olduğuna değinen Başkan Görmez, “Bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmak bizim için de önemli bir fırsat. Torbalı’nın tanıtımı ve bilinirliği adına büyük bir imkân. Torbalı, Türkiye Kurumlar Vergisi sıralamasında, ihracatta, konutta, sanayileşmede hep zirvelerde yer alan bir ilçemiz. Son yıllarda kültürel ve sportif faaliyetlerde de müthiş bir ivme yakaladık. Torbalı Belediyesi olarak ekibimizle, imkanlarımızla her tür ulusal organizasyona ev sahipliği yapmaya her zaman hazırız” dedi.

İŞTE BİRİNCİLER

Büyük bir centilmenlik içinde geçen yarışmada bayanlarda; Yeliz Ayyıldız birinci, Gülşen Eser ikinci, Nermin Aslanoğlu ise üçüncü oldu. Erkekler kategorisinde ise Hanifi Çobanoğlu birinci, Nazif Gizlenmiş ikinci ve Erdem Vural ise üçüncü oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası