Ege Postası
Geri

Engin, Kocaoğlu ve vekillerden seçim zirvesi!

CHP İzmir İl Başkanlığı’nda kritik bir toplantı gerçekleşti. İl Başkanı Ali Engin, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Güldal Mumcu ile Mustafa Balbay dışında partinin tüm İzmir milletvekilleri bir araya geldi, yerel seçimi masaya yatırdı.
Engin, Kocaoğlu ve vekillerden seçim zirvesi!
Haberler / Yerel Politika
10 Ocak 2014 Cuma 21:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP İzmir’de yaklaşan yerel seçimler öncesi kritik bir toplantı gerçekleşti.CHP İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda İl Başkanı Ali Engin, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Güldal Mumcu ile Mustafa Balbay dışında partinin tüm İzmir milletvekilleri bir araya geldi, yerel seçimi masaya yatırdı.Basına kapalı gerçekleşen ve 3 saat 20 dakika süren toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu sunum gerçekleştirdi, yapılan ve devam edilen projeler hakkında bilgi verdi.Tartışmasız geçtiği öğrenilen toplantıda Kocaoğlu seçime yönelik vekillerden destek istedi.Vekillerde kararlarda daha etkin olmaları gerektiğine vurgu yaptı. 

En son geçtiğimiz yıl Ocak ayında bir araya gelen ve seçim stratjisi üzerine konuşan İl Başkanı Ali Engin, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve partinin vekilleri, seçimlere kısa bir zaman kala yeniden bir araya geldi. İl Başkanlığı'nda gerçekleşen ve üç buçuk saat süren toplantıda gündem yerel seçim, hazırlıklar ve propaganda oldu.


ENGİN:TERTEMİZ ÇIKACAĞIZ
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, toplantı sonunda, “ İzmir’in sorunlarını konuştuk. Verimli yararlı bir toplantı oldu.İzmir’de vekillerimizle birlikte çok daha sık toplanmayı istişareleri güçlendirmeyi, dağ taş merkez kırsal demeden çalışmayı kararlaştırdık. Büyükşehir Belediye başkanımız geçmiş dönem ait projeler hakkında bilgi verdi. İzmir’i geleceğe taşıyacak projelerle ilgili bilgilendirme yaptı. Seçime yaklaşılırken içimiz çok rahat. Projeler güçlü. Hepberaber seçim kampanyamızı yürüteceğiz. İzmirlilerin karşısına tertemiz çıkacağız” açıklamasını yaptı.

NELER GÜNDEME GELDİ
Basına kapalı gerçekleşen toplantıda Kocaoğlu’nun seçim bildirgesi hazırladığını ve seçime 1 ay kala kamuoyuyla paylaşacağını söylediği öğrenildi.Kocaoğlu’nun siyaset ağırlıklı değil hizmet ağırlıklı bir propaganda yapmalarını vurguladığı belirtildi. Kocaoğlu'nun,  AK Parti’nin ‘yapılmadı, bitmedi’ diye halka anlattığı projelerin neden geciktiğini vatandaşa doğru şekilde ulaştırmaları gerektiğine dikkat çektiği öğrenildi. İl yönetimi, ilçe örgütleri ve vekillerle topyekün sahada olmaları gerektiğini söyleyen Kocaoğlu’nun vekillerle daha sık bir araya gelmek istediğini toplantıda dile getirdiği ifade edildi. Kocaoğlu, vekillerden ilçe ziyaretleri sırasında tespit ettikleri eksiklikleri kendisiyle seçim süreci boyunca paylaşılmasını isterken, ‘açılışlarda beni ve ilçe belediye başkan adaylarını yalnız bırakmayın’ talebinde de bulunduğu belirtildi.Kocaoğlu'nun kentin dört bir yanında billboardlarda yer alan 'İzmirliyiz yaparız' sloganı dışında bir slogan daha hazırladıklarını ve önümüzdeki günlerde kamuoyuna sunacaklarını açıkladığı öğrenildi.

GEZİ VURGUSU
Toplantıda kentteki gençlere ulaşılması gerektiğinin gündeme geldiği, özellikle gezi olaylarındaki hukuk, özgürlük ve demokrasi taleplerine vurgu yapılması noktasında hem fikir olunduğu öğrenildi.

Vekillerin kararlarda daha etkin olmak istediklerini toplantıda dile getirdikleri öğrenilirken, v
ekillere adaylar belirlendikten sonra bölgeler verilerek etkin çalışmalar yapılmasının kararlaştırıldığı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası