Ege Postası
Geri

Engin'den 9 başlıkta kritik açıklamalar!

Yerel seçimlere kısa bir zaman kala parti içi tansiyonun yüksek olduğu CHP İzmir’de İl Başkanı Ali Engin, adaylardan, imza spekülasyonlarına,anket sonuçlarından kalan 25 güne kadar 9 başlıkta Ege Postası’na kısa, öz ve mesaj içerikli açıklamalarda bulundu.
Engin'den 9 başlıkta kritik açıklamalar!
Haberler / Yerel Politika
3 Mart 2014 Pazartesi 17:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de belediye başkan ve meclis üyesi adaylarının açıklanmasının ardından gösterilen ve gösterilmeyen adaylar doğrultusunda partililerin hedefindeki isim CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin olmuştu. Kulislerde yerel seçimin ardından bir parti içi hesaplaşmanın yaşanacağı iyice dillendirilirken, Engin’e karşı ‘imza hareketi’ başlayacağı konuşuluyor.

Yerel seçimlere kısa bir zaman kala parti içi tansiyonun  yüksek olduğu CHP İzmir’de İl Başkanı Ali Engin, 9 başlıkta Ege Postası’na kısa, öz ve mesaj içerikli açıklamalarda bulundu. 

İŞTE O AÇIKLAMALAR!

ADAYLAR VE ETKİSİ!
Olumlu yöndeki değişimde katkı koydum. Katkım oldu ama tek başıma değil. Genel Merkez kanaatime ve değerlendirmelerime güveniyor. Objektif olmamdan, partiyi sahiplenmemden, uzun zamandır  değerlendirmelerimin araştırılmasından kaynaklanıyor güven... Adaylarımız hepsi iyi. Genç ve dinamik bir kadro. İki kadın adayımız da var. Hepsinin arkasındayım.

KOCAOĞLU!
Kocaoğlu’yla adaylık sürecini başından beri beraber götürdük.Güçbirliği yaparsan etkin daha fazla olur. Ben işime baktım onun işine karışmadım. Aziz Bey de bizim işimize karışmadı. Parti ile ilgili kararlarda istişareler yaptık.Çok başarılı İzmirlilerin takdirini kazanmış bir başkan. Ciddi bir oy farkıyla Büyükşehir’de yeniden koltuğa oturacak.

İL BAŞKANLIĞI!
CHP İzmir’de İl Başkanı olmak rodeo yapmaktan zor.Kararlar alırsınız bazılarının işine gelir bazılarının gelmez. Doğru yapınca herkes aynı oranda etkilenmez. Herkesi tatmin edecek bir makam değil.

'İMZA TOPLANIYOR' DEDİKODULARI!
Benim için de iyi olur iki yıllık icraatlarımı oylatırım. Örgüt bizi istemezse teşekkür ederiz. 2 yıllık sürede il kongresinde bana oy vermeyen bir çok ilçeden bana süreçte olumlu yorumlar geldi. Partiye mesafeli olan kesimlere partiyi açtık. Maddi anlamda çok güçlüyüz. Hazırlıklıyız. Aylar öncesinde otobüslerimizi kiraladık. Ofislerimizi tuttuk. Fedakarca katkıda bulunduk. Geriye dönüp baktığımda vicdanen rahatım.  

YENİ DÖNEM!
İlçe kongrelerinde gündeme getireceğiz. Belediyede çalışan yönetici olamayacak. Yeni bir siyaset anlayışı ortaya koyacağız. Yeni bir siyaset kültürü oluşturacağız.

SON ANKET SONUCU!
Elimizde anket var.Hem de birebir yaşayarak elde edilmiş anket. Çeşmedeydim 10 bin kişi karşıladı. Sordum Yıldırım’ı 50 kişi karşılamış. Kınık’a gittik bütün köyler meydana inmişti. Karşıyaka’da Yıldırım’ın konuşmasını 200 kişi dinledi. En rahat oluğumuz ilçe Karabağlar... AK Parti kazanacak gibi gösteriyorlar ama rahat seçim alacağız. Karşıyaka’da yüzde 70-72 aralığında oy alırız.

DSP’DEN ADAY OLANLAR!
DSP’den aday olanların bizden oy koparacakları yönünde bir kaygımız yok. Böyle bir şey olmayacak. İzmirliler oyu bölmeyecek.

CEVAT DURAK!
Cevat Durak’ın adayların açıklanmasının ardından bizim yıllardır yaptığımızı yaptı. Kendisini kutluyorum. Doğrusunu yaptı. Sinirlerine hırslarına yenilmemeniz kazım. Yenilenenler oldu.

KALAN 25 GÜN!
Parti içi meseleye noktayı koyduk. Gerekli uyarıları yaptık. Halkla olacağız. Herkes elini vicdanına koyacak partililiğini gösterecek.Kim ne kadar partili göreceğiz. Parti içi mi kaşıyacaklar, adayları mı eleştirecekler, yoksa partiye mi destek olacaklar göreceğiz.Saha da örgütlerimizle birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Gittiğimiz her yerde yağmur çamur partililerimizle kucaklaştık. Kucaklaşmaya devam edeceğiz.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası