Ege Postası
Geri

Engin'den bürokratların ailelerine mektup

Dikili eski Belediye Başkanı Osman Özgüven ile birlikte Yargıtay tarafından cezaları onanan 8 bürokratın ailelerine CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin mektup yazdı. Engin mektubunda parti olarak her platformda adalet arayışlarının süreceklerini ailelere iletti.
Engin'den bürokratların ailelerine mektup
Haberler / Yerel Politika
5 Aralık 2012 Çarşamba 14:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Dikili'de tutuklanan ve hakkında tutuklama kararı olan  belediye çalışanları ile bürokratlarının  ailelerine mektup yazdı. İki ayrı davada 8,5 yıl ceza alan Dikili eski Belediye Başkanı Osman Özgüven ile birlikte meclis üyeleri Bülent Karataş, Sedat Öcal, komisyonda bulunan Yazı İşleri Müdürü Canan Işık, Zabıta Müdürü Cemal Durmaz, eski Muhasebe Müdürü Nuri Afacan, Emlak Müdürü Ahmet Karataş, memurlar Halil İbrahim Tanık ve Reşat Akdoğan’ın da cezaları Yargıtay tarafından onanmıştı. Özgüven ve bürokratların cezasının onanması sonrası düzenlenen destek mitinglerine katılan, yapılan başkanvekili seçim sürecini de iyi yöneten İl Başkanı Ali Engin, tutuklanan ve hakkında tutuklama kararı olan belediye çalışanları ile bürokratlarının  ailelerine mektup gönderdi.

“PARTİ OLARAK HER PLATFORMDA YANINIZDAYIZ”
İl Başkanı Ali Engin imzalı ailelere gönderilen mektuplarda şu satırlar yer aldı; “Demokrasi ve Adalet duygusu ile bağdaşmayan, vicdanen herkesi rahatsız eden bir karar sonrası, tutuklama kararı verilmesinden dolayı duyduğumuz üzüntüyü ailenizle paylaşır, Vicdanları yaralayan bu yanlışlığın düzeltilmesi için, parti olarak her platformda adalet arayışımıza hukuk mücadelesi ile devam edeceğimizi bildirirken, Geçmiş olsun dileklerimi kabul etmenizi istirham ederim”

4 BÜROKRAT CEZAEVİNDE, ÖZGÜVEN İSVEÇ’TE
Eski garaj ve jeotermal şirkete araç alımı ihalelerinden aldıkları hapis cezalarının Yargıtay tarafından onanmasının ardından infaz süreci başlarken Dikili Belediyesi eski Muhasebe Müdürü Nuri Afacan, tahsildar Halil İbrahim Tanık, emekli zabıta amiri Cemal Gürsel Durmaz, emekli zabıta memuru Reşat Akdoğan cezalarını yatmak üzere teslim olmuşlardı. Bürokratların dün aileleri ile birlikte vedalaşması ortaya hüzün dolu tablo çıkartmıştı. Dikili eski Belediye Başkanı Osman Özgüven ise cezasının onanmasının öncesinde İsveç’e akrabalarının yanına gitmiş yaptığı açıklamada dönmeme sinyali vermişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası