Ege Postası
Geri

CHP’li kadınlar boş durmuyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak ilçe Kadın Kolu üyesi kadınların mahalle çalışmaları dışında eğitime de önem vererek etkinlikler düzenledikleri ve boş durmadıkları bildirildi.
CHP’li kadınlar boş durmuyor
Haberler / Yerel Politika
5 Aralık 2012 Çarşamba 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- CHP Konak İlçe Kadın Kolu Eğitim Komisyonu ve Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ortaklaşa hazırladığı "Cumhuriyet Kazanımları ve Kadın Hakları" konulu eğitim paneli, konuşmacı konuklar CHP Parti Meclisi Üyeleri Nazik Işık, Berrin Gürçay Dilekçi ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın katılımıyla Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleştirildi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, panelde yaptığı konuşmasında Cumhuriyetin kadınlara getirdiği kazanımlardan örnekler vererek, ''Biz, barışa ve huzura davet diyoruz. Biz kadınlar, yıllardır emek ve demokrasi mücadelesi ile kadın özgürlük mücadelesinin birbirinden ayrılmaz olduğunu bilinciyle, kadına yönelik her türlü ayrımcılığa ve şiddete karşı mücadeleyi yürütmeye devam ediyoruz" dedi.

Panele katılan CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Prof Dr. Birgül Ayman Güler de, ''Kadınlarımızla Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkıp, sokaklara çıkacağız ve yaptığımız işlere dikkat ederek halkımızla kucaklaşacağız'' şeklinde konuştu.

Panelin açılış konuşmasını yapan CHP Konak İlçe Kadın Kolu Eğitim Komisyonu Başkanı Naime Yaprak, panele katılan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’a ile CHP Parti Meclisi (PM) üyeleri Nazik Işık ve Berrin Gürçay Dilekçi’ye, Belediye Meclisi Üyesi Nimet Haytabay’a teşekkür etti. Yaprak, ayrıca, etkinlikte kendisini destekleyen CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu’na ve Konak Kent Konseyi’ne teşekkürlerini bildirdi.

Panel, CHP İzmir İl Eski Başkanı Tacettin Bayır, Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, CHP İzmir İl Kadın Kolu Başkanı Özgün Utku, Belediye Meclisi üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, demokratik sivil toplum örgütleri ve Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerinin de aralarında bulunduğu kalabalık bir katılımla gerçekleşti.

Panel bitiminde katılımcılara plaket verildi.

CHP Konak İlçe Kadın Kolu Eğitim Komisyonu Başkanı Naime Yaprak, panel sonrası yaptığı değerlendirmede, Genel Başkanları Hilal Dokuzcan’ın İzmirde yaptığı ilk panelinin kendilerine kısmet olduğunu vurgulayarak, “Sayın Genel Başkanımız Dokuzcan’ın çalışanın yanında olduğuna kanaat ederek davet etmiştim. Kendisinin çalışmasını örnek alarak yola çıktık ve arkadaşlarımla beraber başarılı çalışmalar yapıyoruz” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası