Ege Postası
Geri

Tamaylıgil İzmir'e geliyor

Geçtiğimiz günlerde Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Adnan Keskin ile birlikte İzmir’e gelerek ilçe örgütlerini teftişini tamamlayan CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, Buca Belediyesi’nin 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla düzenleyeceği ‘Atatürk ve Türk Kadını’ adlı konferansta konuşma yapacak.
Tamaylıgil İzmir'e geliyor
Haberler / Yerel Politika
4 Aralık 2012 Salı 18:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 EGE POSTASI -Geçtiğimiz günler de dört günlük program kapsamında İzmir’deki ilçe örgütlerini teftiş mesaisini Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Adnan Keskin ile birlikte tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, yarın(Çarşamba) bir kez daha İzmir’e geliyor. Tamaylıgil bu kez kente teftişe değil, konuşmacı olarak geliyor. Tamaylıgil, Buca Belediyesi’nin 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla düzenleyeceği ‘Atatürk ve Türk Kadını’ adlı konferansta konuşma yapacak. Konferans saat 15:00’te Buca Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak. Tamaylıgil konferansın ardından benzer bir etkinliğe katılmak için Denizli’ye gidecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası