Ege Postası
Geri

Engin'den o isimlere 'özel' davet!

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, “kent için önemli organizasyon” dediği, il başkanlığının düzenlediği “Yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından İzmir ve Türkiye” konferansı için siyasi partilerin İzmir il başkanlarına da davetiye gönderdi.Engin, bazı isimleri ise özel olarak konferansa çağırdı.Engin’in özel olarak arayıp davet ettiği isimler Sinan Karamustafaoğlu, Necip Kalkan, Müsavat Dervişoğlu ve Yusuf Kırkpınar oldu. Yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olan isimlerde konferansa davet edildi.
Engin'den o isimlere 'özel' davet!
Haberler / Yerel Politika
9 Ekim 2014 Perşembe 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ-CHP İzmir İl Başkanlığı’nın organizasyonunda hem yerel seçim  hem de Cumhurbaşkanlığı seçim sonucunun masaya yatırılacağı “Yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından İzmir ve Türkiye” konferansı yarın Kaya Termal Convention Otel’de yapılacak. Tüm gün sürecek ve 3 bölümden oluşacak organizasyonda CHP Genel Başkan Yardımcıları Sencer Ayata, Burhan Şenatalar ve Selin Sayek Böke de konuşma yapacak.

KİMLER KATILACAK
MYK üyeleri, Milletvekilleri, PM üyeleri, belediye başkanları, ilçe başkanları,il yöneticileri, il disiplin kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi CHP'li meclis üyeleri, CHP il eski başkanları,  ticaret ve sanayi odalarının meclis üyeleri, STK temsilcileri, medya temsilcileri, öğrenci platformu temsilcileri ve kentin kanaat önderlerinin davet edildiği konferansa yaklaşık 500 kişinin katılması bekleniyor.

O İSİMLERE ÖZEL DAVET
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, yerel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının masaya yatırılacağı konferans için siyasi partilerin İzmir il başkanlarına da davetiye gönderdi. Engin, bazı isimleri ise özel olarak konferansa çağırdı. Engin’in parti içinde sol kanadın etkin isimlerinden  Konak eski İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, MHP İzmir eski İl Başkanı Musavat Dervişoğlu, MHP İzmir eski Milletvekili Yusuf Kırkpınar ve uzun yıllar İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanlığı yapan, AK Parti’nin yerel seçimlerde Karabağlar Belediye Başkan adayı gösterdiği Necip Kalkan’ı telefonla arayarak özel olarak davet ettiği öğrenildi.

Yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olan isimlerde konferansa davet edildi.
 

TAM GÜN 3 BÖLÜM
Tüm gün sürecek ve 3 bölümden oluşacak konferans 09.30’da CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’in konuşmasıyla başlayacak.

KİMLER KONUŞACAK
İlk bölümde 30 Mart yerel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi değerlendirilecek. Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tanju Tosun, Konsensus Araştırma Genel Müdürü Murat Sarı, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yüksel Taşkın, Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr İlter Turan ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata konuşmacı olacak.   13.00 ile 15.00 arasında gerçekleşecek ikinci bölümde ise Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası Türkiye siyaseti tartışılacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selin Sayek Böke, Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersin Kalaycıoğlu, Sosyolog-Şehir ve Bölge Plancısı Prof. Dr. İlhan Tekeli ile Gazeteci-yazar Şükrü Küçükşahin konuşmacı olacak. 15:30-16-30 arasında yapılacak genel değerlendirme bölümünde de CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Şenatalar, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu konuşma yapacak. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası