Ege Postası
Geri

Vali Toprak'dan sağduyu mesajları

İzmir Valisi Mustafa Toprak Kobani eylemlerine yönelik Twitter’dan mesajlar vermeye devam ediyor. Dün “sağduyu” çağrısı yapan Vali Toprak, çağrısını yineledi ve, ““Sen kimsin… Sende veya yönlendirenlerde insanlık, ahlak, vicdan bu kadar mı dumura uğradı'” ifadelerini kullandı.
Vali Toprak'dan sağduyu mesajları
Haberler / Yerel Politika
9 Ekim 2014 Perşembe 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Kobani’ye yönelik IŞİD saldırılarının protesto edildiği eylemlerde dün yine ölüm haberleri geldi.Yurtta çok sayıda can kaybına yol açan Kobani protestoları İzmir’e de de sürerken, dün gece kentte yine gergin bir gece yaşandı. Karabağlar’da bir süpermarkete molotoflu saldırı yapılırken, faciadan dönüldü.
İzmir Valisi Toprak yaşananların ardından bir kez daha Twitter’dan sağduyu mesajları verdi.
Toprak şu ifadeleri kullandı; “Alışveriş yaptığın dükkanı, marketi yakıyorsun, yağmalıyorsun; beklediğin otobüs durağını, bindiğin otobüsü yakıyorsun; seni koruyan, kollayan güvenliğini sağlayan polisi,güvenlik kuvvetlerini,araçlarını taşlayıp zarar veriyorsun;her sabah sana tebessüm eden komşunun arabasını yakıyorsun; seni her türlü değerin üstünde tutan Devletinin varlığını, birliğini, dirliğini ve bağımsızlığını simgeleyen Yüce Bayrağımıza ihanet ediyorsun; her türlü toplumsal ve ailevi kazanımları inkar ederek, yok sayarak insanlık dışı davranış ve eylemlerde bulunuyorsun ya da tüm bunları yapanları sözlerinle,eylemlerinle destekliyorsun; peki sen kimsin..sende veya yönlendirenlerde insanlık,ahlak,vicdan bu kadar mı dumura uğradı; anne ya da babalarınız veya toplumsal katmanlarınız bu kadar mı mesuliyet ve vicdan dışı davranır hale geldi.Lütfen! anneler, babalar, mesuliyet sahipleri; sokaktaki çocuklarınızı, vicdani, ahlaki sorumluluğunuz altında olan kimseleri kontrol ediniz.Gün; birlik beraberlik günüdür. Gün; aklıselim, serin kanlı olma günüdür. Gün; heyacana ve telaşa kapılmama günüdür. Gün; kardeşlik günüdür”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası