Ege Postası
Geri

Engin'in Karşıyaka hamlesi...

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’in parti içinde gündeme oturan ‘değişim’ mesajından sonra gözler belediye başkan adayı olmak istediği ancak Genel Merkez’den vize alamadığı Karşıyaka’ya yönelik hamlesine çevrildi.Engin, önümüzdeki günlerde gideceği Genel Merkez’de “Karşıyaka’da değişim olmalı diyecek” ve kafasındaki ismi söyleyecek. Engin’in geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği CHP Karşıyaka eski İlçe Başkanı Süha Barlak’ın ismini gündeme getireceği öne sürüldü.
Engin'in Karşıyaka hamlesi...
Haberler / Yerel Politika
14 Aralık 2013 Cumartesi 17:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, önümüzdeki günlerde Genel Merkeze giderek ilçeler ile ilgili rapor vereceğini açıklarken,” Değişim olması gereken yerleri söyleyeceğim” demişti. Engin, değişecek ilçe belediye başkanları ile ilgili isim ve sayı vermezken genel başkanın bizzat kendisine söyleyeceğini vurgulamıştı.

Engin’in parti içinde gündeme oturan ‘değişim’ mesajından sonra gözler belediye başkan adayı olmak istediği ancak Genel Merkez’den vize alamadığı Karşıyaka’ya yönelik hamlesine çevrildi.

ENGİN DEĞİŞİM İÇİN ANKARA'YA GİDECEK-HABER İÇİN TIKLAYINIZ

DEĞİŞİM OLMALI DİYECEK

Geçtiğimiz aylarda aday belirlemeye yönelik yöntemle ilgili Ankara ziyaretinde 5 kişilik komisyona ‘Karşıyaka’da önseçim olsun’ diyen Engin önümüzdeki günlerde Genel Merkeze yapacağı ziyarette bu kez ‘Karşıyaka’da değişim olmalı’ diyecek.

BARLAK İSMİ AĞIRLIK KAZANDI

Engin’in değişim mesajından sonra aday ismi de önereceği iddia edildi. Engin’in kafasındaki isim ise CHP Karşıyaka eski İlçe Başkanı Süha Barlak…Geçtiğimiz günlerde ikilinin bir araya geldiği öğrenildi. Engin’e yakın isimler ilçede ‘Engin Ankara’ya Barlak’ın ismiyle gidecek’ diye hamleyi dillendirmeye başlarken, Barlak’ın da yakın çevresine, ‘Engin ve ekibinden aday olmama yönelik bir talep var, bende sıcak bakıyorum’ dediği öğrenildi.


DURAK AĞIRLIK KAZANDI TOPLANTILAR PEŞPEŞE GELDİ

Bu arada mevcut başkan Cevat Durak’ın adaylık noktasında isminin ağırlık kazanması sonrası Durak'ı istemeyen yapılar yeniden toplantıların startını verdi. Engin’le birlikte hareket eden bazı isimlerle başkan aday adayı Cihan Türsen’e yakın isimlerin üst üste iki toplantı yaptığı ve değişim yönünde bildiri hazırlayarak ilçe başkanlığına teslim ettikleri öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası