Ege Postası
Geri

Erhan Kılıç'tan 45 TL eleştirilerine yanıt: Dayanışmayı büyüteceğiz

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, DEVA'lı Ösen Kaya'nın '45 TL menü' eleştirilerine yanıt verdi. Kılıç açıklamasında, "Vatandaşlarımızın ekonomik olarak zorluklarla mücadele ettiği bu günlerde, sosyal demokrat kimliğimiz ve sosyal belediyecilik anlayışımız gereği bu kentin her bir yaşayanının refahı için çalışıyoruz. Kardeşlerim, komşularım; dayanışmamızı daha da büyüteceğiz. Söz olsun!" dedi.
Erhan Kılıç'tan 45 TL eleştirilerine yanıt: Dayanışmayı büyüteceğiz
Haberler / Yerel Politika
10 Ocak 2024 Çarşamba 19:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Buca'da yeni açılan lokantada öğrenciye 45 TL'ye vatandaşa 90 TL'ye yemek verilmesi dikkat çekmişti. DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, esnafların sorunlarına dikkat çekeren, 45 TL olan menüyü eleştirirerek, "Belediyelerin vergi veren esnafına rakip olmasi sosyal belediyecilik değildir" ifadelerine yer vermişti. 

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, DEVA'lı Ösen Kaya'nın eleştirilerine yanıt verdi.

Kılıç, sosyal medya hesabından, "Geçtiğimiz günlerde açılışını yaptığımız; öğrencilerimizin 45, dar gelirli vatandaşlarımızın ise 90 TL ücret ile ucuz, sağlıklı ve kaliteli yemek yemesine kimi siyasilerin ve yöneticilerin tepkili olduğunu görüyoruz. Vatandaşlarımızın ekonomik olarak zorluklarla mücadele ettiği bu günlerde, sosyal demokrat kimliğimiz ve sosyal belediyecilik anlayışımız gereği bu kentin her bir yaşayanının refahı için çalışıyoruz. Kardeşlerim, komşularım; dayanışmamızı daha da büyüteceğiz. Söz olsun!" ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası