Ege Postası
Geri

Esenyurt, bir anaokulu daha kazandı

Esenyurt özel eğitim yatırımcıların da odak noktası oldu. Güzelyurt Mahallesi, Selinevler Sitesi’nde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun açılış kurdelesini kestiği Parla Anaokulu, 2-6 yaş grubu miniklere eğitim verecek.Esenyurt...
Esenyurt, bir anaokulu daha kazandı
Haberler / Güncel
9 Eylül 2013 Pazartesi 17:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Esenyurt özel eğitim yatırımcıların da odak noktası oldu. Güzelyurt Mahallesi, Selinevler Sitesi’nde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun açılış kurdelesini kestiği Parla Anaokulu, 2-6 yaş grubu miniklere eğitim verecek.

Esenyurt ’ta ilk şubesini açan Parla Anaokulu kurucularından Çiğdem Zabun ve Öznur Kıvanç, eğitime verdiği destekten ve anaokulunun açılışına katılım sağladığı için Kadıoğlu’na teşekkür etti. Kadıoğlu, açılışın ardından miniklerin eğitim alanlarını gezdi. Başarılı öğrencilerin yetişeceğini dile getiren Necmi Kadıoğlu, "Eğitim için emek veren bu genç girişimci ve eğitimci gençleri yürekten kutluyorum. Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır. Parla Anaokulu’nun Esenyurt için hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Okula kayıt yaptıran öğrenci velileri Başkan Kadıoğlu ile sohbet ederek, Esenyurt ‘ta eğitim alanlarının çoğalması ve özellikle Esenyurt Üniversitesi'nin kurulmasından dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası