Ege Postası
Geri

Fahrettin Dokak medyaya geri döndü

Gazeteci Fahrettin Dokak, Fİ Medya A.Ş. ile medya sektörüne yeniden güçlü bir giriş yaptı. Dokak, Fİ Medya A.Ş.’nin devraldığı Basın İlan Kurumu listesinde yer alan www.yeniizmir.com’u ile medyada yer alacak.
Fahrettin Dokak medyaya geri döndü
Haberler / İzmir
13 Haziran 2024 Perşembe 14:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü mezunu olan Dokak, uzun yıllar basın sektöründe çalıştı. Dokak İhlas Haber Ajansı, Akşam, Sabah ve Yeni Asır gazetelerinde muhabirlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. Daha sonra bir grup gazeteci arkadaşı ile bölgesel yayın yapan Haber Ege ve Hür Ege gazetelerinin kuruluşunda yer alan Dokak, bu yayınların imtiyaz sahipliğini yaptı. 

İzmir’in ilk internet gazetesi olma özelliğini taşıyan Egedesonsoz.com’un kurucusu olan Dokak, İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği’nin yanı sıra Ege Radyo-Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Genel Başkan Yardımcılığı yaptı. Dokak, bir dönem de İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin Genel Sekreterliği görevini üstlendi. 

Fİ MEDYA A.Ş. İLE İNTERNET GAZETECİLİĞİ YOLCULUĞU BAŞLADI 

Dokak, kısa bir aranın ardından Fİ Medya A.Ş. ile medya sektörüne geri döndü. www.yeniizmir.com internet haber sitesini devralan Fahrettin Dokak, son yıllarda çok hızlı bir gelişme içinde olan internet medyasına güç katmayı hedefliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası