Ege Postası
Geri

Fenerbahçe'den Alex de Souza açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, eski oyuncuları Alex de Souza'nın FIFA'nın internet sitesinde yer alan röportajındaki çevirisinin yanlış ve hatalı yapıldığını bildirdi.Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:...
Fenerbahçe'den Alex de Souza açıklaması
Haberler / Spor
26 Temmuz 2013 Cuma 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe Kulübü, eski oyuncuları Alex de Souza'nın FIFA'nın internet sitesinde yer alan röportajındaki çevirisinin yanlış ve hatalı yapıldığını bildirdi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Eski futbolcumuz Alex de Souza’nın FIFA’nın internet sitesine yaptığı açıklamalar, Türk medyasına bir takım yanlış ifadelerle yansımıştır.

Hatırlatmak gerekirse, tüm spor kamuoyunun da bildiği üzere; eski teknik direktörümüz Sayın Aykut Kocaman geçtiğimiz sezonun ilk yarısında oynanan Kasımpaşa karşılaşmasının ardından, Alex de Souza ile bir görüşme yapmış ve kadro dışı bırakıldığını kendisine tebliğ etmiştir.

Alex de Souza da bunun üzerine Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ile de görüşmek istediğini belirtmiş ve kendisinden bir randevu almıştır. Kulüp binasında gerçekleşen bu görüşmede başkanımız Alex'e ne yapmak istediğini sormuş, ayrılmak istediği yanıtını alınca da Alex'i kulübümüzün hukukçularına yönlendirmiştir. Dolayısıyla Başkanımız, Aykut Kocaman ve Alex de Souza arasında medyaya yansıdığı şekilde üçlü bir görüşme gerçekleşmemiştir.

Kaldı ki; bu durum o dönem ki açıklamalar ve basına yansıyan haberlerle de sabittir. Hal böyleyken; FIFA’nın internet sitesinde açık bir şekilde yer alan bu röportajın, yanlış ve hatalı bir şekilde tercüme edilerek Türk Kamuoyuna yansıtılmasını, maksatlı ve kötü niyetli olarak değerlendiriyoruz.
Türk Basınını oluşturan tüm meslek kuruluşlarını, örneklerini çokça gördüğümüz bu tarz spekülasyona açık maddi hatalara karşı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası