Ege Postası
Geri

Flaş! CHP Kurultayı’nda liste gerginliği

Kılıçdaroğlu’nun 2 anahtar listesi salona gelince ortalık karıştı. Salondan tepkiler yükseldi. Tunceli Milletvekili Erol salona, “Genel Başkan’la konuştum, ‘Bu listenin benimle alakası yok’ dedi” diye seslendi. CHP Kurultayı’nda liste gerginliği
Flaş! CHP Kurultayı’nda liste gerginliği
Haberler / Politika
17 Ocak 2016 Pazar 21:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’nin 35.Olağan Kurultayı Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu seçimleriyle tamamlanıyor. İki kurul için başvurular öğlen saatlerinde sonlanırken, anahtar listeler akşam saatlerinde salona geldi. Gözler Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’ndaydı… ‘Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Anahtar Listesi’ ve ‘Örgüt Anahtar Listesi’ isimli iki liste de seçime dakikalar kala Arena’da partililerle buluştu. 
Listeler salona geldikten sonra bir partili iki listeyi elinde tutarak “Genel Başkan’ın listesi bunlardır” deyince ortalık karıştı. Partililer bu anonsa yuhlayarak tepki verdi.

PM yarışı öncesi bomba iddia: Rest çekti! Haberini okumak için tıklayınız...

Gerginlik üzerine kürsüye çıkan Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, “Sayın Genel Başkan’la konuştum, ‘Bu listenin benimle alakası yok. Ben sadece Bilim Kültür Platformu’ndaki bazı isimleri önerdim’ dedi” ifadeleriyle salona seslendi.
Gürsel Erol ardından Ankara İl Başkanı Adnan Keskin’in yanına giderek burada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu bir kez daha aradı. Erol telefonu Keskin’e verdi ve Kılıçdaroğlu ile görüştürdü.
Konuşma sonrası açıklama yapan Erol, “Sayın Genel Başkanımızın talimatları vardı, onları ilettim” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası