Ege Postası
Geri

Fuara katılan köpekler, kimliklerine kavuştu

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenen Uluslararası Köpek Fuarı’nda köpeklere “tanıma kimliği” verildi. Bu kart ile köpek sahipleri yıl içerisinde fuarda yer alan 200'e yakın firmadan indirimli alışveriş yapabilecek. Tayland'ın...
Fuara katılan köpekler, kimliklerine kavuştu
Haberler / Dünya
30 Haziran 2013 Pazar 10:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenen Uluslararası Köpek Fuarı’nda köpeklere “tanıma kimliği” verildi. Bu kart ile köpek sahipleri yıl içerisinde fuarda yer alan 200'e yakın firmadan indirimli alışveriş yapabilecek.

Tayland'ın en büyük köpek gösterisi bu yıl 13 bin metrekare alana kurulmuş fuar ile hayvan severler ile buluştu. Fuarda çeşitli cinsten köpekler ile birlikte köpek bakımı ve beslenmesiyle ilgili yüzlerce çeşit ürün sergileniyor.

Taylandlı binlerce hayvan severi bir araya getiren fuarda, köpekler için üretilmiş bir birinden ilginç aksesuar ve giysiler, köpek sağlığı ile ilgili sektörel yenilikler tanıtıldı. Fuarda bir de yarışmalar düzenlendi. Fuarda köpek evlerinden tuvaletlerine, dinlenme tesislerinden beslenme yerlerine kadar her şey düşünülmüş.

Bu yıl 12. düzenlenen fuardaki yeniliklerden biri ise köpek sahipleri isterlerse köpeklerine TİD adı verilen "Köpek Tanıma Kimliği” kartından çıkartabilmeleri oldu. Bu kart ile köpek sahipleri yıl içerisinde fuarda yer alan 200'e yakın firmadan indirimli alışveriş yapabilecek.

Yetkililer bu seneki fuara 200 binden fazla ziyaretçi ve 50 binden fazla köpek beklediklerini belirtti. 27 Haziran’da açılan fuar bugün sona eriyor.

Cihan Haber Ajansı’na konuşan ziyaretçilerden Chonticha Jongjaroen, 8 adet köpeği bulunduğunu belirtirken, günde 3-4 saatini köpeklerinin bakımı için ayırdığını anlattı. Bir diğer ziyaretçi Sudarat Tanipat ise 4 adet köpeği bulunduğunu, bu fuara gelmesindeki amacının köpekleri için alışveriş olduğunu söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası