Ege Postası
Geri

‘Fuarcılık Atölyesi’ Çocuklarla Buluştu

‘23 Nisan Çocuk Ülkesi’nde, İZFAŞ çocuklarla buluştu. 82’nci İzmir Enternasyonal Fuarı’nda çocuklara ulaşılması hedefiyle ‘23 Nisan Çocuk Ülkesi’nde kurulan İZFAŞ standı, çocuklardan büyük ilgi görüyor.
‘Fuarcılık Atölyesi’ Çocuklarla Buluştu
Haberler / Kültür - Sanat
19 Nisan 2013 Cuma 10:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Yüzlerce çocuğu ağırlayan İZFAŞ standı, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 4 no’lu holde yer alıyor. İZFAŞ standında, fuar kavramı ve fuar bilincinin çocuklara aktarılması amacıyla fuara yönelik resim, el becerileri, yaratıcı çalışmalar gibi etkinlikler, İzmir Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği tarafından eğitimcilerin desteği ile veriliyor.

Gün boyu çocuklara yönelik fuarcılık atölyesi etkinliklerinin gerçekleştirildiği İZFAŞ standında, aynı zamanda “Benim Fuarım, Benim Masalım // “Benim Fuarım, Benim Öyküm” yarışmasının tanıtımı da yapılıyor.

82’nci Fuar Çocuklara Özel

29 Ağustos – 8 Eylül 2013 tarihlerinde, 82’nci kez organize edilecek İzmir Enternasyonal Fuarı’nda, çocuklara yönelik etkinlikler arasında masal ve öykü yarışması, 100’üncü yıla mektup, ilk ve orta öğretim okullarında fuarcılık kulüpleri kurulması, 23 Nisan haftası etkinlikleri ve fuarcılık çocuk atölyesi çalışmaları yer alıyor.

“Benim Fuarım, Benim Masalım // “Benim Fuarım, Benim Öyküm”

İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılacak İzmir Enternasyonal Fuarı konulu yarışmaya, ilkokul 3 ve 4’üncü sınıflar masal, ortaokul 4, 5, 6 ve 7’nci sınıflar öykü ile katılabilecek. Yarışmaya katılmak isteyenler 23 Nisan – 24 Mayıs 2013 tarihleri arasında İZFAŞ’a başvuru yapabilirler.

Ödüllerin çocuğun teşvik edilmesinde büyük önem taşıdığı dikkate alınarak, çocukların eğitimlerinin desteklenmesi amacıyla, ödüller dizüstü bilgisayar, netbook, tablet vb. olacak. Ayrıca öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü okul da ödüllendirilecek. Ödül töreni ise Haziran ayında gerçekleştirilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası