Ege Postası
Geri

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi günde 5 bin kişiye iftar yaptırıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında iftar çadırları başta olmak üzere verdiği hizmetlerle vatandaşları sevindiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, kendilerine ait olan 4 iftar çadırında günde ortalama 5 bin...
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi günde 5 bin kişiye iftar yaptırıyor
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 14:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında iftar çadırları başta olmak üzere verdiği hizmetlerle vatandaşları sevindiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, kendilerine ait olan 4 iftar çadırında günde ortalama 5 bin kişinin iftar yaptığını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin kentin 4 bölgesinde kurduğu iftar çadırı vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Gaziantep Üniversitesi karşısındaki Atapark içerisinde bulunan çadırda üniversite öğrencileri ile bir araya gelen Başkan Asım Güzelbey, "Ramazan ayı nedeniyle sadece bu çadırımızda 2 bin kişiye iftar yemeği veriyoruz. Bu iftar sadece belediye tarafından değil bize katkı veren çok değerli hayırseverlerimiz ile gerçekleşiyor. Bu gün bir kısmı üniversite öğrencisi, bir kısmı burada yaşayan insanlar, bir kısmı da Suriyeli vatandaşlar olmak üzere yaklaşık 2 bin kişi geliyor.” diye konuştu.

10 yıldan bu yana Gaziantep’te iftar çadırları kurduklarını vurgulayan Güzelbey, “İftar çadırlarının yanı sıra geleneksel seyirlik sanatlarımız da açık havada vatandaşlarımız ile buluşuyor. Burada hem Ramazan kültürünü hem de geleneksel kültürümüzü birlikte yaşıyoruz." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası