Ege Postası
Geri

Geleceğin Urlası konuşuldu

Urla Kent Konseyi Geleceğin Urla’sı Vizyonu Ortak Akıl Toplantısı Urla Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya; Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır, Limantepe Kazı Başkanı Prof. Dr Hayat Erkanal, Belediye Meclis Üyeleri, Ege Üniversitesi öğretim görevlileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve oda başkanları katıldı.
Geleceğin Urlası konuşuldu
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Haziran 2015 Cuma 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Bornova Kent Konseyi Başkanı Jülide Kesken önderliğinde gerçekleşen toplantıda Urla için doğru stratejiler nasıl oluşturulabilir, nasıl farklı noktalara gelinebilir konusu başlığı altında gelecek 5 yıl içerisinde Urla’ya etkisi olacağını düşünülen içsel ve dışsal önemli trend ve problemler konuşularak değerlendirildi.

URLA İÇİN BİR YOL HARİTASI ÇİZİYORUZ
Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın da ziyaret etmiş olduğu  toplantıda konuşan Başkan Uyar; “Urla’yı hep beraber geliştirerek Urla sempozyumunu hazırlamak istedik.  Üniversite ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışmayı çok seviyoruz. Hep birlikte Urla için bir yol haritası çiziyoruz. Sizin fikirlerinize çok ihtiyacımız var ” ifadelerinde bulundu.
Daha refah ve daha güzel bir Urla’da yaşamayı herkesin hak ettiğini düşünüyorum diyen Urla Kent Konseyi Başkanı Canan Balkır; “Urla’da çok iyi birikimler var. Yerel yönetimler olarak Urla Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek ve Urla Belediye Başkanımız Sibel Uyar her zaman bizlere destek oluyorlar. Hep birlikte önemli çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası