Ege Postası
Geri

Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı defileleri nefesleri kesiyor

IF Wedding Fashion İzmir- 7. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'na katılan firmalardan Fidda'nın abiye kıyafetlerini tanıttığı defileyi izleyen Arap davetliler, her anını baştan sonra cep telefonlarıyla kaydetti.
Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı defileleri nefesleri kesiyor
Haberler / İzmir
14 Şubat 2013 Perşembe 12:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- IF Wedding Fashion İzmir 7. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı defilelerle devam ediyor. Abiye giyim firması Fidda, 2013 koleksiyonunu düzenlenen defile ile tanıttı. Konuklar arasında bulunan Arap davetliler defileyi podyumun hemen yanından, en ön sırada seyretti. Ünlü mankenler Tülin Şahin, Didem Soydan, Özge Ulusoy ve Uğurhan Akdeniz Ajans modellerinin yer aldığı defileyi Arap konuklar anbean, ellerindeki cep telefonlarıyla kaydetti. 30 parçadan oluşan koleksiyonda en iddialı elbiseyi ünlü model Didem Soydan giydi. Yarı açık siyah bir kıyafet ile podyuma çıkan Didem Soydan, büyük alkış aldı.


PORSCHELİ TANITIM

IF WEDDING FASHION- İzmir 7. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’na katılan İstanbullu Tolga Akdoğu ve Burak Akdoğu kardeşler, tasarımlarını yüksek kalitesini sembolize etmesi için bronz renkli Porsche Boxer marka otomobille tanıtıyor.

 Sektöründe Avrupa’nın en büyüğü olan IF WEDDING FASHION-İzmir 7. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı İzmir’de 13 Şubat Çarşamba günü kapılarını açtı. Fuara katılan firmalar sadece ürün tasarımları ile değil hazırladıkları stantlarla da dikkat çekiyor. Bunun en çarpıcı örneklerinden birini fuara İstanbul’dan katılan Miss Trendy Firması’nın standı oluşturuyor. İddialı ve güçlü koleksiyonlarını görücüye çıkaran Tolga Akdoğu ve Burak Akdoğu kardeşler, giysilerin yüksek kalitesini sembolize etmek için bronz renkli Porsche Boxer otomobili de kullanıyor. Tanıtım hostesleri, üzerlerindeki şık giysilerle, dünyanın en ünlü markalarından biri olan otomobille adeta bütünleşiyor, göz kamaştırıyor. Bu tanıtım, fuar ziyaretçilerinin de ilgi odağı oldu.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası