Ege Postası
Geri

Gül'den o iddiaya yanıt: "Sorup kapatıyorum"

Olağanüstü kongreye gitmek için toplanan 193 imzayı ilçe başkanlığına teslim eden CHP Buca Değişim Grubu’nun, delegelere imzalarını geri çekmeleri için telefonla arayarak baskı yapmakla suçladığı İlçe Başkanı Bektaş Gül’den cevap geldi.İmza veren delegeleri aradığını kabul eden Gül,"Kongre için verilen imzalar, doğru mu değil mi diye araştırıyorum. Şüphelendiğim imza vermeyeceğini düşündüğüm arkadaşlarımı arayarak verdin mi vermedin mi diye soruyorum.Sadece sorup kapatıyorum" dedi.
Gül'den o iddiaya yanıt:
Haberler / Yerel Politika
26 Eylül 2014 Cuma 16:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HABER SERVİSİ - CHP Buca’da olağanüstü ilçe kongresi için imza sürecini yöneten Buca Değişim Grubu, 193 imzayı teslim ettikleri İlçe Başkanı Bektaş Gül’ün imza veren delegeleri imzalarını çekmeleri için telefonla arayarak tehdit ettiği ve baskı yaptığını öne sürdü.

"İMZACILARDAN DELEGEYE TELEFONLA BASKI İDDİASI"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

"ARIYORUM AMA…"
Buca Değişm Grubu'nun delegelere imzalarını geri çekmeleri için baskı yapmakla suçladığı İlçe Başkanı Bektaş Gül’den, cevap geldi.Delegeleri aradığını kabul eden Gül, " Kimseyi ‘imzanı geri çek’  diye aramadım. İmzalar doğru mu değil mi diye araştırıyorum. Şüphelendiğim imza vermeyeceğini düşündüğüm arkadaşlarımı arayarak imza verdin mi vermedin mi diye soruyorum. Sadece sorup kapatıyorum. Kimseye tehdidim ve baskım yok” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası