Ege Postası
Geri

Gümüş patenler altın kazandı

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu 2012-2013 sezonu 1. Lig mücadelesi, hafta sonu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Tesisi'nde gerçekleştirilen play-off müsabakaları ile son buldu. Karşılaşmalarda Koç Üniversitesi ve Zeytinburnu...
Gümüş patenler altın kazandı
Haberler / Spor
27 Mayıs 2013 Pazartesi 12:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu 2012-2013 sezonu 1. Lig mücadelesi, hafta sonu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Tesisi'nde gerçekleştirilen play-off müsabakaları ile son buldu. Karşılaşmalarda Koç Üniversitesi ve Zeytinburnu Belediye Spor’u yenen Gümüş Patenler mutlu sona ulaştı.

Yarı final müsabakalarında Gümüş Patenler Spor Kulübü Koç Üniversitesini 3-2’lik skorla geçerken, Zeytinburnu Belediye Spor, Erzurum Büyükşehir Belediye’yi 8-7’lik skorla yenerek adlarını finale yazdırdılar. Final maçında ilk periyodu 1-0’lık skorla geride bitiren Gümüş Patenler Spor Kulübü, ikinci ve üçüncü periyotta Zeytinburnu Belediye Spor karşısında bulduğu gollerle 5-2 galip gelmeyi bildi.

Birinci Lig sonunda üçüncülüğü ise Koç Üniversitesi kazandı. Sezonun en iyi forveti Gümüş Patenler Spor Kulübü’nden Paul Rozek olurken, en iyi defans ödülünü Koç Üniversitesi’nden Kerem Tuna İslam, en iyi kaleci ödülünü de Zeytinburnu Belediye’den Gökhan Sağın elde etti.

Final maçı sonrası yapılan ödül töreninde şampiyon takıma kupa ve madalyaları Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın ve TBHF Başkanı Sayın Orhan Duman tarafından verildi.

Önümüzdeki sezon en üst lig olan Süper Lig'e yükselmeye hak kazanan Gümüş Patenler Spor Kulubü sadece 40 dakikalık antrenmanlarla, zor şartlar altında şampiyonluk kupasını kazanmış olmanın mutluluğunu yaşarken, Süper Lig ve Bayanlar Ligi'nde olduğu gibi, 1. Lig şampiyonluğunu da Ankara'ya kazandırmış olmanın gururunu yaşadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası