Ege Postası
Geri

Tütüneker: Kupayı biz hak ettik

PTT 1. Lig Play-Off Finali'nde Manisaspor’u 2-0 yenen Torku Konyaspor Süper Lig’e çıkmayı hak kazandı. Yeşil Beyazlı takımın Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, şampiyonluk için takıma dua edenleri mahcup etmediklerini söyledi. Tütüneker,...
Tütüneker: Kupayı biz hak ettik
Haberler / Spor
26 Mayıs 2013 Pazar 22:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PTT 1. Lig Play-Off Finali'nde Manisaspor’u 2-0 yenen Torku Konyaspor Süper Lig’e çıkmayı hak kazandı. Yeşil Beyazlı takımın Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, şampiyonluk için takıma dua edenleri mahcup etmediklerini söyledi. Tütüneker, “14. Pozisyondan play off’a girmeyi başardık. Buca ve Manisa’yı eledik. Hak ettiğimizi düşünüyorum. Takım ve yönetime çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

2012-2013 Futbol Sezonu PTT 1. Lig Play-Off Finali'nde Manisaspor ile Torku Konyaspor arasında oynanan karşılaşma yeşil beyazlı takımın 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla Çaykur Rize ve Kayseri Erciyesspor’un ardından Süper Lig’e çıkan üçüncü ekip Torku Konyaspor oldu.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker maç sonrası yaptığı açıklamada, şampiyonluk için dua eden herkese teşekkür etti. “Bize dua edenleri mahcup etmediğimiz için çok mutluyum. Bu duaları arkamızda hissettik.” diyen Tütüneker, 2-0’lık net bir skor aldıklarını kaydetti. Manisa’ya karşı iyi mücadele ettiklerini ifade eden Tütüneker şöyle devam etti: “Dolayısıyla işimizin kolay olmayacağını biliyorduk. Bizim isteğimiz arzumuz bu seviyeye getirdi. Kolay biryerden gelmiyoruz. 14. Pozisyondan play-off’a girmeyi başardık. Buca ve Manisa’yı eledik. Hak ettiğimizi düşünüyorum. Takım ve yönetime çok teşekkür ediyorum. Uzun süreden beri çabalıyoruz. 5 tane takım çıktı. Biz şampiyon olamadık. Ama bana burada bu nasip olduğu için çok mutluyum.”

Torku Konyasporlu oyuncu Muhammet Yürükuslu, basın toplantısına kupayla geldi. Sezon başından beri şampiyonluğa kilitlendiklerini ve bunun sonucunu aldıklarını ifade etti. “Bir Konyalı olarak şampiyon olduğumuz için çok mutluyum." diyen Yürükuslu emeği geçenlere teşekkür etti. Selim Ay ise, takımın zor zamanlardan şampiyon oldukları için mutlu olduğunu belirtti.

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer ve oyuncular maç sonrası değerlendirme toplantısına katılmadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası