Ege Postası
Geri

Gümüşler kasabasında Kutlu Doğum coşkusu

Niğde Gümüşler Belediyesi ve Gümüşler Ortaokulu tarafından belediyenin sosyal tesislerinde düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği, kasaba halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.    Kutlu Doğum programına, Niğde Belediye...
Gümüşler kasabasında Kutlu Doğum coşkusu
Haberler / Genel
15 Nisan 2013 Pazartesi 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Niğde Gümüşler Belediyesi ve Gümüşler Ortaokulu tarafından belediyenin sosyal tesislerinde düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği, kasaba halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

    Kutlu Doğum programına, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Akdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Bem-Bir-Sen Niğde Şube Başkanı Ergun Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Kutlu Doğum Haftası etkinliği kapsamında Gümüşler Ortaokulunun düzenlediği Peygamberimizin Hayatı adlı sınavlı yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi. Sınavda başarılı olan 15 kişiye derece sırasına göre diz üstü bilgisayar, tablet, flaş bellek ve ayakkabı hediye edildi.

    Kutlu Doğum Haftası'nın hayırlara vesile olmasını dileyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Böyle bir programın gerçekleşmesine vesile olan başta Milli Eğitim camiamıza, diyanet camiamıza teşekkür ediyorum. Hakikaten kasaba halkını bu şekilde bir araya getirerek Peygamber Efendimizin doğumuyla ilgili bir programın yapılmış olması sevindirici gurur verici. Bu bakımdan bu programı yapan kardeşlerimize hem sizler adına hem şahsım adına teşekkür ederim. Milli Eğitimimize, okul müdürümüze, öğretmenlerimize, her zaman destek olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Bu bakımdan çocuklarımızın eğitim ve öğretim görmesi noktasında gayret göstermemiz lazım, hem veliler olarak hem Milli Eğitim camiası olarak.” dedi.

    Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Biz Peygamber Efendimizin ümmeti olmakla ilgili ne kadar övünsek az. O Peygamber ki ümmetlerinin tamamının cennete girmesiyle ilgili anlını secdeden kaldırmadan gözyaşları dökerek bizler için sizler için yani Peygamber Efendimiz tüm ümmetleri için Cenab-ı Hak'tan söz alana kadar dualarını sürdürdü. Bu bakımdan bizler ona ümmet olma yolunda hep beraber layık olanı yapmalıyız. Hz. Peygamberimizin de ümmeti olmaktan gurur duymalıyız, onur duymalıyız ona layık ümmet olmalıyız” şeklinde konuştu.

    Gümüşler kasabasında düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programı öğrencilerin peygamber sevgisini anlatan şiirlerini okumasıyla sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası