Ege Postası
Geri

Gündem kadın hakları

Uluslararası Lions Dernekleri 118 R Yönetim Çevresi Federasyonu'na bağlı olarak çalışmalarını sürdüren İzmir Alsancak Lions Kulübü Derneği ve Kadın Haklarını Koruma Derneği İzmir Şubesi, Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi'nde 'Kadının İnsan Hakları' konulu panel düzenledi.
Gündem kadın hakları
Haberler / İzmir
17 Ocak 2016 Pazar 12:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Panele konuşmacı olarak katılan Kadın Haklarını Koruma Derneği İzmir Şube Başkanı Engin Demir, Psikolog Kübra Kaplan Erturgut ve Avukat Nilgün Şentuna, kadının insan haklarını sosyal, psikolojik ve hukuki açıdan değerlendirerek her dört kadından birinin her gün fiziksel ve sözlü şiddete maruz kaldıklarına dikkat çekti. 

İzmir Alsancak Lions Kulübü Derneği Başkanı Sadi Uğur Damcı, bu yıl farklı kadın dernekleriyle işbirliği yaparak kadının insan olmasının getirdiği hakların kazandırılması adına farkındalık yaratmaya devam edeceklerini ve pilot okullar ile velilere ulaşmayı amaçladıklarını söyledi. Damcı, "Kadınlar ile El Ele" teması ile Lions Çoğul Yönetim Çevresi Konfederasyona bağlı tüm Lions derneklerinin bu konuda çalışma yaptıklarını dile getirdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası