Ege Postası
Geri

Gupse Özay, 'İnternetle Hayat Kolay' kursiyerlerinin eğitimine katıldı

TTNET’in Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın himayesinde İzmir’de başlattığı 2000’i aşkın kişiyi internetle tanıştıran 'İnternetle Hayat Kolay' projesi, bu yıl ünlü isimlere ev sahipliği yapacak. Proje kapsamında İzmir Çiğli’de bulunan TIR’ın ilk ünlü konuğu Yalan Dünya dizisinin yıldızı Gupse Özay oldu. İnternetle ilgili deneyimlerini kendine has eğlenceli üslubuyla anlatan Özay, katılımcılara kahkaha dolu anlar yaşattı.
Gupse Özay, 'İnternetle Hayat Kolay' kursiyerlerinin eğitimine katıldı
Haberler / Kültür - Sanat
3 Mayıs 2013 Cuma 09:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Geçtiğimiz yıl Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın açılışını yaptığı, TTNET’in kurumsal sosyal sorumluluk projesi 'İnternetle Hayat Kolay', eğitimlerine katılan Gupse Özay, internetin hayatındaki önemini anlattı. Şu andaki ünlü olma durumunu tamamen internete borçlu olduğunu anlatan güzel oyuncu, “Küçük bir skeç denemesi yaptım. İnternete koydum. Tıklanma rekoru kırdı. İzlenme oranları sonrası Gülse Birsel’le yollarımız birleşti. İstediğim ve keyif aldığım işi yapmamı internete borçluyum. Sizlere de yetenekleriniz doğrultusunda interneti kullanmanızı tavsiye ederim.” dedi.

İnternetin önemini ve hayatındaki yerini kendine has eğlenceli üslubuyla anlatan Özay’ı keyifle izleyen kursiyerler, genç oyuncunun eğitime katılmasından memnun olduklarını kahkahalarıyla gösterdi.

Bir İzmirli olarak, 'İnternetle Hayat Kolay' projesinin bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Gupse Özay şöyle devam etti: “İnterneti kullanabilmek, günlük hayatımızın olmazsa olmaz konularından biri haline geldi. TTNET’in, herkesi internetle buluşturmayı amaçlayan 'İnternetle Hayat Kolay' projesiyle önemli bir konuya öncülük ettiğini düşünüyorum. İnternetin kariyerimin şekillenmesinde de önemli bir rolü var. Bulunduğum noktaya giden yolların ilk adımlarını internet üzerinden attım. Dolayısıyla internetin sunduğu dijital dünyaya kişisel olarak ayrı bir önem veriyorum. TTNET’e bu değerli sosyal sorumluluk projesi için hem bir İzmirli hem de Türkiye’nin bilgi toplumuna dönüşmesini isteyen bir vatandaş olarak teşekkür ederim.”

'İnternetle Hayat Kolay' projesi, önümüzdeki günlerde İzmir’in farklı bölgelerinde devam edecek. Gupse Özay’ın ardından eğitimlere mayıs ayı boyunca oyuncu ve sunucu Berna Laçin ve İzmirli bir grup gencin kurduğu ve son yılların en beğenilen müzik gruplarından model katılacak. (CİHAN)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası