Ege Postası
Geri

Güreşte Gaziemir farkı

2009 yılından bu yana başarıdan başarıya koşan Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Güreş Takımı, en son düzenlenen turnuvada da Ege Bölge şampiyonu oldu
Güreşte Gaziemir farkı
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Kasım 2012 Cumartesi 12:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Gaziemir Belediyesi Spor Kulübe Derneği Güreş Takımı, katıldıkları turnuvada Ege Bölge Şampiyonu oldu. Şampiyon güreşçiler hocaları Ali Mutlu’yla birlikte Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u makamında ziyaret ederek, mutluluklarını başkanla paylaştılar. Güreşçileri tebrik eden Başkan Şenol, Gaziemir Belediyespor’un birçok spor dalında elde ettiği başarıların kendisini gururlandırdığını söyledi.
Sporcuları, sporu hiçbir zaman bırakmamaları ve hayatlarının her anında spora devam etmeleri konusunda uyaran başkan Şenol, güreşçilere okulu ihmal etmemeleri ve derslerinde başarılı olmalarını öğütledi. Güreşçilere hedeflerini soran Şenol, her insanın mutlaka hedeflerinin olması gerektiğine değinerek sözlerine şöyle devam etti: “Okul ve spor hayatınızda hedefleriniz yüksek olsun. Hedeflerinize ulaşmak için emek harcayın ve asla karşınıza çıkan zorluklardan yılmayın. Hayatta başarının yolu sevdiğiniz işi yapmaktan ve hedef sahibi olmaktan geçiyor. Benim hedefim bu koltuğa oturmaktı ve 30 yıllık bir emekten sonra buraya gelebildim.”

Atasporumuza sahip çıkın

2009 yılından sonra büyük başarılar kazandıklarını dile getiren güreş takımının antrenörü Ali Mutlu 15-17 yaş grubunda en iyi takım olduklarını savundu. Ata sporumuz güreşe gereken önemin gösterilmediğinden yakınan Mutlu, gençleri ata sporumuz güreşe sahip çıkarak, güreş sporunu öğrenmeye davet etti.
Rakiplerine minderi dar ederek madalyaları toplayan Gaziemir Belediyespor güreşçileri ve aldıkları dereceler şöyle; 42 kg’de Cengizhan Toprak, 46 kg’de Muhammet Emre Düz, 85 kg’de Ersin Öztürk, 76 kg’de Okan Yılmaztürk ve 100 kg’de Burak Güngör birincilik; 76 kg’de Tunahan Güngör, 50 kg’de Kadir Yurdakul, 58 kg’de Can Sivri ikincilik; 69 kg’de Umut arslan ve 85 kg’de Muzaffer Aksoy üçüncülük.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası