Ege Postası
Geri

Çocuk meclisinde sandık kuruldu

Karşıyaka Kent Konseyi bünyesinde 2009 yılında kurulan Çocuk Meclisi, yeni dönem yürütme kurulu üyelerini seçti. Çocukların kendi sorunlarına, kendi bakış açılarıyla çözümler ürettiği Karşıyaka Çocuk Meclisi, yeni yönetimleri için sandık başına giderken, olgunluklarıyla da büyüklerine örnek oldu.
Çocuk meclisinde sandık kuruldu
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Kasım 2012 Cuma 15:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Genel kurul toplantısına katılan Karşıyaka Kent Konseyi Başkanı Rıfat Özer, “Bugün içinde bulunduğumuz bu güzel ortamı ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz. O olmasaydı sizler belki de başka kıyafetlerle, başka alfabeyle, başka ortamlarda yetişecektiniz. Atatürk, ülkelerin geleceğinin gençler olduğunu gören ender liderlerdendi. Bu ülkeyi sizlere emanet etti. Sizler buralarda kazandığınız deneyimlerle gelecekte daha başarılı olacaksınız” dedi.

Çocuk Meclisi Başkanı Nuray Sönmez’de konuşmasında Çocuk Meclisi’nin kurulmasında günümüze kadar yaptığı çalışmaları anlatarak, “Burada kazanacağınız deneyimler sizlere hayat boyu yol gösterici olacak. Kendi sorunlarınızla ilgili kendiniz çalışma grupları oluşturup çözümler üreteceksiniz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından geçilen seçimlerde ise, önce adaylar vaatlerini anlattı. Ardından da sandıklar kuruldu. Yapılan oylama sonucunda Hülya Onguner, Aykan Berk Ayvazoğlu, Sanem Özer, Mert Özbay, Hatice Demirel, Beril Evliyaoğlu, Sertaç Çalışkan ile Oktay Sıcakyüz yürütme kuruluna seçildi. Çocuk Meclisi üyeleri içinde oluşturacağı çalışma grupları ile çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Karşıyaka Çocuk Meclisi’ne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de katkıları ile her okulu temsilen öğrenciler bulunuyor. Ayrıca 9-15 yaşları arasında bireysel başvuranlarla da üye olunabiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası