Ege Postası
Geri

Güven'den orman teşekkürü

Geçtiğimiz haftalarda gündemi meşgul eden Foça Ilıpınar Mahallesi’ndeki ağaç kesimlerine ilişkin durdurma kararının çıkmasının ardından konunun yakın takipçisi olan CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, ağaç kesimini durdurma kararını alan İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın’ı ziyaret etti.
Güven'den orman teşekkürü
Haberler / Yerel Politika
13 Ekim 2014 Pazartesi 09:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Orhan Karaoğlu’nun da katıldığı ziyarette alınan karardan memnun olduklarınıbelirten Milletvekili Hülya Güven İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın’dan detaylı bilgi aldı.
 
SÜRECİ TAKİP ETTİK
 CHP’li vekil Güven, “İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, gelen tepkiler üzerine bölgedeki ağaç kesimini durdurduğunu ve tepkileri dikkate aldıklarını ayrıca bölgeyi Foça'lılarla birlikte ağaçlandıracaklarınıaçıkladı. Bölge halkının tepkilerine rağmen orada bu işleme devam edilemezdi. Kırk dönüm arazi üzerindeki ağaçların kesilmesi üzerine durumu protesto eden çok sayıda yurttaşın yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıile siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri de vardı.  Biz de CHP olarak il başkanımız Ali Engin ve il, ilçe yöneticileri, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ , belediye meclis üyeleri ile hep birlikte doğaya sahip çıkan yurttaşlarımızı desteklemek üzere yanlarındaydık. Bu sonuca ulaşıldığı için bölge halkı ve doğa adına mutluyuz. Sayın Aydın’a duyarlı davrandığı için teşekkür etmek istedik. Umuyoruz ki hükümet daha sonra alınan bu karardan vazgeçmez” dedi.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası