Ege Postası
Geri

Güven'den zehir zemberek Kocaoğlu açıklaması

CHP İzmir İl Eski Başkanı ve Konak Belediye Başkan Aday Adayı Asuman Ali Güven'den, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun açıklamalarına çok sert tepki geldi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Kocaoğlu'nun güç zehirlenmesi yaşadığını" öne süren Güven, "Gölge etmeye devam etmek doğru değildir" dedi.  Eski başkan, Kocaoğlu'nu topa tuttu
Güven'den zehir zemberek Kocaoğlu açıklaması
Haberler / Yerel Politika
24 Aralık 2018 Pazartesi 14:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Son kurultayda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun PM'ye önerdiği isimlerin başında gelen, ancak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun listesine giremeyen, 24 Haziran seçimleri sonrası başlatılan imza hareketine de İzmir'de öncülük eden İl Eski Başkanı ve Konak Belediye Başkan Aday Adayı Asuman Ali Güven, Kocaoğlu'nun bir gazeteye verdiği röportajdaki sözlerini hedef aldı.

Güven, açıklamasında şunları söyledi: 

"Güç zehirlenmesi dediğimiz olayın mükemmel örneğidir Kocaoğlu. Bir insanın bu kadar egosunun yüksek olması anlaşılır gibi değildir. Kendisini CHP izmir’in tek seçicisi, tek adamı olarak görmektedir. Oysa İzmir buna layık değildir. İzmir’in insan kaynakları zengin, çok sayıda yeni ve Kocaoğlu’nu aşan belediye başkanlarını çıkaracak kapasitededir. Ayrıca İzmir cepte keklik değildir sözü CHP’li Belediye Başkanı’nın söylememesi gereken bir sözdür.

"ŞARTLARI ZORLAMAMALI"

Partimizde ilçe belediye başkanlığı yapan ve milletvekilliği yapan arkadaşlarımızdan birinin belediye başkan adaylığını üstlendiği takdirde yeni bir heyecan ve enerjiyle bugünden sonra çok daha iyi şeylere imza atacağını düşünüyorum. İnsanlar üstlendikleri büyük sorumluluk ve makamları saygın bir konumda bırakabilmeli. Fazla şartları zorlamamalıdır. Gölge etmeye devam etmek doğru değildir. İzmir’in iç dinamikleri ve MYK doğru kararı verecektir. İzmir CHP bu seçimden bir önceki yerel seçimden daha başarılı çıkacaktır. Referandum stratejisi ve ilkelerini baz alalım yeter. Unutmayalım 30’da 30 hayırdı."

Zehir zemberek paylaşım, parti çevrelerinde "Kocaoğlu ve Güven'in yollarının ayrıldığı" şeklinde yorumlandı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası