Ege Postası
Geri

Güzelbahçe’de 24 bin kişilik iftar

Güzelbahçe Belediyesi’nin organizasyonuyla, Ramazan ayı boyunca her gün bir hayırsever tarafından 800 kişiye iftar yemeği verilecek.
Güzelbahçe’de 24 bin kişilik iftar
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Haziran 2014 Cumartesi 09:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR  - 11 ayın sultanı Ramazan’ın başlamasıyla birlikte paylaşım ve dayanışmanın en güzel örnekleri Güzelbahçe’de de sergilenmeye başladı.
Güzelbahçe Düğün Salonu'ndaher akşam 800 kişinin yemek yiyebileceği düzen oluşturuldu.

Ramazan boyunca yaklaşık 24 bin kişiye yemek vereceklerini söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce,  "Paylaşımı ve dayanışmayı güçlendirmek adına iftar soframızda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve iftar vakti evine yetişemeyen vatandaşlarımıza gönül rahatlığı içinde, evlerinde oruç açıyormuş gibi sıcak bir ortam hazırlıyoruz. İftar sofrasında, belediye olarak dar gelirlilerimizi kucaklayabilmenin mutluluğunu yaşayacağız. Bizim Hayırsever vatandaşlarımız da bu hayırlı işe gönüllü olarak destek veriyor” dedi.


İftar sofrasına belediye otobüsü ve üzeri açık servis aracıyla ilçenin çeşitli mahallelerinden gelenler iftarlarını açtıktan sonra tekrar aynı araçlarla evlerine servis yapılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası