Ege Postası
Geri

Güzelbahçelilerin gaz umudu

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, İzmirgaz Genel Müdürü Hamdi Burçin Yandımata’yı ziyaret ederek, 2012 yılında yaptığı ziyarette 2013 yılının mayıs ayında Güzelbahçe'ye doğalgazı getirebilecekleri yönündeki sözlerini hatırlattı ve “Güzelbahçeliler doğalgazı bekliyor” dedi.
Güzelbahçelilerin gaz umudu
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Ocak 2014 Cuma 09:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, İzmirgaz Genel Müdürü Hamdi Burçin Yandımata ile İzmirgaz Genel Koordinatörü Halil Tataş'ı ziyaret etti.
Başkan İnce, “İki yıl önce belediye meclisinin aldığı doğal gaz ‘temenni kararını’ size getirdiğim zaman, 2013 yılının mayıs ayında doğalgazı Güzelbahçe'ye getirmeyi planladığınızı belirtmiştiniz. Ancak aradan altı ay geçti henüz Güzelbahçe'ye doğalgazı getirmediniz. Halkımız doğalgazı istiyor. Bunun için imza toplanıyor. Şu anda imza verenlerin sayısı beş bini geçti. Güzelbahçe halkı, temiz enerji doğalgazın bir an önce ilçemize gelmesini bekliyor. Güzelbahçelilerin bizden en çok talep ettiği konular başında iş ve doğalgaz geliyor. Belediye olarak size her türlü yardım ve desteği yapmaya hazırız” dedi.
İzmirgaz Genel Müdürü Yandımata, doğalgazın yaygınlaştırılmasıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Başkanımızın doğalgazın Güzelbahçe’ye gelmesiyle ilgili gösterdiği çabayı biliyoruz. Kendisi gelişmeleri yakından takip etmektedir. Güzelbahçe doğalgazı ulaştırmak istediğimiz bölgeler arasında yer almaktadır. Ayrıca, Güzelbahçeli vatandaşlarımızın doğalgaza olan talepleri bizleri de son derece mutlu etmiştir” dedi
İzmir’de doğalgazın halen 950 bin konutun önüne kullanılabilir durumda olduğunu belirten Yandımata, “Ancak günümüz itibariyle 478 bin aboneye ulaştık. İzmirlilerin biran önce temiz ve konforlu enerji doğalgaza geçmesini bekliyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası