Ege Postası
Geri

Tartan’dan net mesaj:Partim ne görev verirse hazırım!

Konak Belediye Başkanı CHP’li Hakan Tartan’ın, partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Aziz Kocaoğu’nu göstermesinin ardından nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu oldu. Tartan, “Büyükşehir belediye başkan aday adayı oldum. Aziz Bey’den yana tercih kullanıldı. Onun hakkı olduğunu zaten defalarca ifade etmiştim. Eğer partim benden bir görev beklerse benden bekleyecekleri her görevi yerine getiririm. Anketlerde Büyükşehir’de olduğu gibi Konak’ta bana yüzde 70 destek olduğunu görüyorum” dedi. Tartan, Kocaoğlu’nun bazı adayları desteklediği iddiaları ilgili ise, “Ona yakışan herkese eşit mesafede olmasıdır” dedi.
Tartan’dan net mesaj:Partim ne görev verirse hazırım!
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Ocak 2014 Cuma 11:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Onur ÇAKIR / EGEPOSTASI – CHP’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Konak Belediye Başkan Hakan Tartan, Egepostası’na samimi açıklamalarda bulundu. Tartan, kendisi ile ilgili dedikodulara kulak asmadığını ve hakkında konuşulanları önemsemediğini söyledi. Tartan, “Büyükşehir belediye başkan aday adayı oldum. Aziz Bey’den yana tercih kullanıldı. Onun hakkı olduğunu zaten defalarca ifade etmiştim. Kendisine başarılar diliyorum. Eğer partim benden bir görev beklerse, her görevi yerine getiririm. Aldığımız terbiye budur. Anketlerde Büyükşehir’de olduğu gibi Konak’ta bana yüzde 70 destek olduğunu görüyorum. Bunlar güzel şeyler. Kubbede hoş seda bırakmışız. Bir ilçe belediye başkanının Büyükşehir ve diğer 30 ilçede yansımalarının olması güzel bir şey. Yapılan anketlerde bu ortaya çıkıyor. Kubbede hoş bir seda bırakan bir insanım. Koşturan, halk için mücadele ediyorum. Bunlardan mutlu oluyorum. Halkın bana sempati ve sevgi saygı duyduğu anlaşılıyor. Partim görev verirse ne olursa olsun bu görevi yaparım. Bu konuyla ilgili kimseyle temas kurmadım. Partimin yetkili kurulları gerekli kararı verir. Bize ihtiyaç varsa biz her türlü göreve hazırız. Yoksa, bu konuda özel bir şey olmaz” dedi.

ONA YAKIŞAN EŞİT MESAFEDE OLMASIDIR
Tartan, Başkan Kocaoğlu’nun Konak için Baro eski Başkanı Sema Pekdaş’ı desteklediği iddiaları ile ilgili olarak ise, “Aziz Bey, kimseye destek vermediğini söyledi, ‘parti karar’ verecek dedi. ‘Hiçbir adayım yok’ diye açıklama yaptı. Ona yakışan herkese eşit mesafede olmasıdır. Açıklamaları net. ‘Hiçbir adayım yoktur. Adayları genel merkez belirler’ dedi” diye konuştu.

SEÇİMLER SANCILI
“İlk defa bu kadar sancılı, projelerden ve kente katkıdan çok siyasal değerlendirmelerin olduğu yerel seçim oluyor” diyen Tartan, bu durumun halkta soğukluk yarattığını, yerel seçimlerde kent değerlerinin biraz daha önplana çıkarılması gerektiğini söyledi.

DEĞERLİ BİR ARKADAŞIMIZ
AK Parti’nin Konak’ta Milletvekili İlknur Denizli’yi belediye başkan adayı göstermeye hazırlandığının hatırlatılması üzerine Tartan “Çok değerli bir arkadaşımız. Kendisine başarılar diliyorum. Ama halkın iradesine kimse bir şey söyleyemez. Başarılar dilerim. Değerli bir arkadaşımızdır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası