Ege Postası
Geri

HAS Parti’den Ak Parti’ye katılım devam ediyor

Kapatılan HAS Parti İzmir İl Başkanı Levent Peşker, 29 il yönetim kurulu üyesi ve 20 ilçe başkanı ile birlikte AK Parti’ye katıldı. Peşker, “Yuvamıza döndük” dedi.
HAS Parti’den Ak Parti’ye katılım devam ediyor
Haberler / Yerel Politika
9 Ekim 2012 Salı 15:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR -Has Partiyi kapattıktan sonra, AK Parti’ye geçip Genel Başkan Yardımcısı olan Numan Kurtulmuş’un ekibi de AK Parti saflarına geçmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Has Parti Kurucu İl Başkanı Süleyman Şamlı ile birlikte 65 kişinin yakasına rozet takılmıştı.

Bugün ise HAS Parti’nin İzmir İl Başkanı Levent Peşker, 29 il yönetim kurulu üyesi ve 20 ilçe başkanı ile birlikte AK Parti’ye katıldı. Peşker, “Makam mevki kaygısı olmadan siyaset yapmak için geldik. Buna kapıda beklemek de dahil. İzmir için elimizden geleni yapacağız. Partimizin eski binasından buraya yürüyerek geldik. Kaldırım çalışmasından başka bir şey görmedik. İzmir’in önünü açmak için çalışacağız” dedi. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’da Peşker ve arkadaşlarının yakasına parti rozeti taktı. Akay, “Şimdi daha da güçlendik” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası